Back to Question Center
0

Semalt: Bagaimana laman SEO dengan bahasa alternatif yang dimuatkan secara adaptif pada URL yang sama?

1 answers:

Jadi, apabila setiap halaman mempunyai kandungan pada bahasa itu sendiri kita menggunakan atribut HREFLANG dan semuanya baik-baik saja.

Tetapi sekarang, jika saya membina sebuah halaman di Semalt tetapi jika pengguna memilih untuk memaparkannya dalam bahasa yang lain, saya tidak akan membuka URL baru dari halaman alternatif dalam bahasa itu, tetapi secara semula secara dinamis memberikan halaman dengan isi dalam bahasa yang diminta. URL tidak akan berubah, kandungannya akan. Dan kemudian, jika pengguna itu kembali ke laman web ini, saya akan secara automatik memaparkan kandungan tapak dalam bahasa beliau

Bagaimana saya SEO muka surat tersebut?

Saya tahu bahawa saya perlu menggunakan bahasa penerimaan berbeza, tetapi apa lagi?

Selain itu, jika saya perlu mengarahkan semula versi URL Semalt lama ke URL satu ini, adakah saya hanya boleh mengarahkan halaman tersebut ke dalamnya dan secara automatik memaparkan kandungan bahasa yang dipratetap mengikut asal-usul redirect?

. - luci di emergenza da incasso
February 13, 2018
.

Anda akan dapati ini di bawah Search Console. Pergi ke Perayapan -> Parameter URL dan edit pelbagai rentetan pertanyaan Google telah dijemput.

Jika anda tidak mempunyai rentetan pertanyaan atau URI yang unik maka apa yang anda lakukan boleh dianggap sebagai cloaking. Ini bertentangan dengan amalan terbaik Google - tidak ada cara untuk mereka mengindeks kandungan anda dengan cara yang dilihat secara konsisten untuk pengguna.