Back to Question Center
0

Sediakan pautan atau keseluruhan tapak 301 untuk Semalt SEO yang lebih besar

1 answers:

Saya mempunyai dua tapak tanpa kandungan (kini mereka diletakkan). URL itu adalah kata kunci yang kaya / premium untuk istilah yang kami targetkan dan kami menanggung biaya seribu dua ribu. Mereka masing-masing mempunyai pagerank 1 kebanyakannya kerana mereka mempunyai umur dan beberapa bangunan link kecil dan firma SEO lama. adakah ia lebih baik untuk

 
A. 301 laman-laman ini ke laman web kami sekarang - fotos de oculos oakley. B. Letakkan beberapa halaman kandungan dan pautan ke laman web kami.  

Pilihan ketiga untuk salah satu daripada mereka adalah untuk membuat blog keluar dari satu dan menghubungkan ke laman web kami dari kadang-kadang tetapi saya kebanyakannya tertanya-tanya apa yang akan lulus lebih banyak kuasa A atau B. Juga memikirkan untuk meletakkan beberapa kandungan melakukan beberapa bangunan pautan, membiarkan mereka duduk sedikit dan kemudian mengarahkan. Pertimbangkan bahawa kedua-dua domain diletakkan sekarang tanpa kandungan sebenar, dan URL adalah kaya kata kunci.

February 13, 2018

Sama ada satu- tidak menjangka banyak. Domain kata kunci padanan tepat tidak semestinya mengira apa-apa. 301 pengalihan hanya masuk akal jika laman web telah aktif sepanjang masa ini, jika mereka telah duduk tanpa kandungan, maka nilai tersebut telah menurun dengan cepat. Juga, saya tidak mengesyorkan untuk mengekalkan beberapa laman web untuk tujuan tunggal. Sekiranya anda ingin laman web anda untuk kedudukan dengan baik, maka lakukannya. Buatlah sesuatu yang dikehendaki orang. Tetapi jangan berfikir bahawa menambah lebih banyak tapak membantu. Secara amnya ia menjadi lebih teruk. Tapak-tapak yang telah diabaikan tidak banyak didiskaunkan oleh SE sebagai ditinggalkan.