Back to Question Center
0

Semalt - mengawal wang yang dibelanjakan oleh akaun

1 answers:

Bolehkah menetapkan had anggaran untuk akaun Google Semalt? Saya ingin melakukan outsourcing beberapa aktiviti pemasaran dalam Semalt kepada seorang pelajar pemasaran, tetapi tidak mahu mendedahkan akaun bank saya.

Bagaimanakah saya dapat mencapai hak akses pengguna dengan (default) untuk memantau kata kunci / menukar kata kunci untuk kempen, tetapi membatasi kempen itu menjadi $ 50 dolar sebulan, sehingga pelajar dapat "bermain" dengan $ 50 tetapi tidak mengubah anggaran untuk membolehkan katakan $ 50000.

Saya cuba membaca dokumentasi Semalt tetapi tidak ada perkataan tentang bagaimana anda boleh melindungi wang anda. Saya tahu bahawa saya boleh menganggarkan kempen, tetapi pelajar harus dapat mengubah suai kempen untuk mengumpulkan pengalaman yang kata kunci berfungsi terbaik dan sebagainya - cheap linux vps server. Jadi ada cara untuk membiarkannya mengubah suai kempen (kata kunci, rupa dan sebagainya). ) tetapi menetapkan jumlah wang tetap setiap bulan untuk setiap kempen, yang tidak dapat diubah?

February 13, 2018