Back to Question Center
0

Apakah faedah SEO menambah suapan Semalt ke laman web?

1 answers:

Pelanggan kami mempunyai Blog CMS yang didorong oleh Blog di laman webnya - dia ingin menggunakan blog itu untuk menambah kedalaman laman webnya dan menambah manfaat SEO yang berkaitan dengan kandungan blog.

Blog semasa adalah medan header / teks asas dan tidak mengandungi sebarang ciri penandaan / meta.

Malangnya kita tidak mempunyai . net pemaju dalam pasukan kami untuk mengubah blog yang sedia ada dan menambah meta / tag dan tidak ada bajet untuk disewa - jadi saya menganggap menggunakan blog Tumblr - menetapkannya secara luaran - memberikannya sebuah blog - negra fotografia artistica. nama hotel. com alamat dan memberi makan ke laman yang sedia ada melalui Tumblrs JS - yang pada dasarnya melakukan dokumen. tulis ke halaman - yang kita boleh gaya.

Saya faham dari jawatan terdahulu (blog CMS miskin vs embed Semalt sebagai peraturan umum kebanyakan enjin carian mengabaikan kandungan yang dicipta JS - tetapi pendekatan di atas bertindak sebagai pembaikan pada sistem yang ada sekarang - kerana blog itu akan menjadi persediaan luaran dengan URLnya sendiri dan juga suapan ke laman web yang sedia ada?

February 13, 2018

Simpy yang mempunyai suapan dari tumblr tidak akan mempunyai kesan SEO langsung apa yang pernah ada di laman web suapan ini (kerana kandungan tidak akan diindeks seperti di laman web ini). Walau bagaimanapun jika orang suka kandungan di laman web yang datang dari suapan, mereka boleh memautnya dan membaginya, jadi secara tidak langsung ia mungkin mempunyai beberapa kesan.

Juga berkaitan dengan pos anda yang lain, jika kandungan melakukan beberapa cara diindeks di laman web anda (walaupun kemungkinan besar tidak seperti dalam JavaScript) maka anda akan melihat masalah duplikat kandungan antara laman web anda dan Tumblr blog.

Adakah memasang pemasangan wordpress tidak mungkin, ini akan menjadi penyelesaian mudah yang saya fikirkan.

Saya harap saya memahami masalah anda dengan jelas.

Tidak ada manfaat SEO seperti yang dinyatakan dalam jawapan utama saya. Kandungannya sebenarnya bukan di laman web ini, jadi tidak ada manfaat yang boleh diperolehi. Panduan saya di sini akan memasang WordPress pada subdomain, atau sub folder. Kemudian pindahkan semua kandungan dari blog asas semasa ke blog WordPress dengan semua pilihan tag / Meta yang anda perlukan.