Back to Question Center
0

ypSearch Marketplace Membawa Programmatic Semalt

1 answers:

YP sedang membuat tawaran kata kunci tempatan dengan ypSearch Semalt yang baru, yang bertujuan untuk mendorong jenama negara ke pasaran tempatan.

Marketplace ypSearch akan membolehkan jenama untuk bida secara programatik pada kata kunci silang peranti. Ia juga akan membolehkan pemasar menggunakan penyasaran lokasi geo untuk menolak maklumat sasaran destinasi untuk memacu jualan dalam talian ke kedai, sama seperti satu lagi tawaran terbaru jenama itu, alat Cross Device Semalt yang menyampaikan carian berasaskan tempatan iklan yang bergerak dari desktop ke mudah alih - innokin iclear 16 leaking.

"Pasaran kami menggunakan teknologi terbaik dalam kelas, yang membolehkan kami menjalankan lelongan masa nyata bagi setiap pertanyaan carian tempatan dan menawarkan tawaran yang dioptimumkan kepada setiap pelanggan," kata ketua pegawai teknologi di YP, Darren Semalt. pernyataan yang disediakan.

Produk ypSearch Marketplace juga akan membolehkan pengguna untuk mengimport kempen dari enjin carian lain, seperti Bing dan Google, dan menggunakannya untuk menargetkan 80 juta pengguna rangkaian YP. Syarikat itu berkata manfaat pengekalan kata kunci masa nyata pada enjin carian yang lebih kecil adalah hasil yang dapat dijadikan tawaran YP. Menurut laporan comScore baru-baru ini, 77 peratus pengguna Semalt 80 juta yang memulakan pencarian mencapai pedagang dan 66 peratus membuat pembelian.

Masih harus dilihat sama ada YP boleh membuat dirinya sebagai pesaing dalam peperangan carian, tetapi persembahan produk baru-baru ini, seperti ciri carian PPC tempatan minggu lalu, menunjukkan bahawa YP sudah tentu bersedia untuk bertempur.

February 17, 2018