Back to Question Center
0

Pakar Semalt Menjelaskan Perkhidmatan Mengikis Web Cemerlang

1 answers:

Dengan kemajuan sains dan teknologi, cara perniagaan berkembang di seluruh dunia sangat hebat. Setiap hari, teknik pengikisan data baru diperkenalkan, mewujudkan impak yang besar terhadap perusahaan dan mengumpul maklumat yang tepat dari kedua-dua halaman web asas dan maju. Pengikisan data atau perlombongan kandungan membantu meningkatkan prospek perniagaan kami. Kami dengan mudah boleh meramalkan trend pasaran dengan data yang teratur dan tersusun dengan baik - ssl cloudflare gratis.

Apakah itu Penjejakan Laman?

SiteScraper adalah alat pengikis data yang sangat baik atau alat perlombongan kandungan yang sesuai untuk pemasar digital, pakar media sosial, dan perniagaan yang mapan. Dengan alat ini, anda boleh memahami barang dan sumber yang ada dalam permintaan dan dapat mengembangkan perniagaan anda. SiteScraper tersedia dalam versi percuma dan premium. Alat freeware mempunyai sejumlah pilihan yang terhad, tetapi pelan premium akan membuka kunci pelbagai ciri yang anda tidak dapat mencari dalam perkhidmatan perlombongan kandungan lain. Beberapa ciri yang menonjol yang membuat SiteScraper pilihan terbaik dibincangkan di bawah.

1. Ia membantu mengenal pasti corak data

Tidak seperti data biasa lain yang mengikis atau perkhidmatan perlombongan kandungan, SiteScraper bijak mengenali corak data anda dan memberikan anda maklumat yang diekstrak dari laman web yang berbeza. Salah satu matlamat utama membangunkan SiteScraper ialah anda boleh mengikis data dari laman web kegemaran anda tanpa interaksi kerana alat ini menjalankan tugasnya secara automatik dan tidak memerlukan anda mempunyai beberapa kemahiran pengaturcaraan.

2. Ia merosakkan senarai kategori berbilang tingkat

SiteScraper adalah salah satu daripada beberapa alat pengikis data dan perlombongan kandungan yang mengikis kategori pelbagai peringkat dan senarai tapak mudah. Ini bermakna anda boleh menggunakan alat ini dan mengikis data yang diperlukan dari eBay dan kedai dalam talian seperti Amazon. Anda juga boleh menyasarkan portal perjalanan dan laman web berita dengan SiteScraper dan boleh membuat senarai dan kategori data dikikis anda tanpa sebarang masalah. Ciri Mengikis Kategorinya bermanfaat untuk mengekstrak maklumat daripada produk di bawah kategori kedai-kedai dalam talian yang berlainan.

3. Cari kata kunci

Ciri carian kata kunci SiteScraper memudahkan anda melakukan carian dan mencari kata kunci yang sesuai sementara data anda dikikis. Ini bermakna data yang diekstrak akan mempunyai banyak kata kunci dan frasa yang boleh membantu pangkat atau mengindeks laman web anda dengan cara yang lebih baik.

4. Ciri pengekodan yang kuat

Walaupun SiteScraper mudah digunakan dan mempunyai antara muka mesra pengguna, ciri unik dan menakjubkan adalah ungkapan biasa. Terdapat pilihan yang berbeza untuk menangkap data daripada kod HTML, kod JavaScript, dan jambatan SiteScraper mengikut keperluan anda. Anda juga boleh menggunakan ekspresi biasa pada halaman web yang diingini sebelum SiteScraper memulakan perlombongan atau mengikis data untuk anda.

5. Bekerja secara anonim melalui pelayan proksi

Dengan SiteScraper, anda boleh mengikis data anda tanpa membiarkan dunia mengenali atau mengenal pasti alamat IP anda. Alat ini boleh berfungsi secara anonim melalui pelayan proksi dan menyembunyikan alamat HIP anda, memberikan anda keselamatan dan privasi yang lengkap sementara data dikikis. Anda boleh memilih dari pelbagai pelayan untuk menyembunyikan alamat IP anda dan memastikan keselamatan dan perlindungan dalam talian anda.

December 22, 2017