Back to Question Center
0

Semalt & Search Engines: Diindeks dalam Semalt

1 answers:
Semalt & Search Engines: Indexed in a Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails') - rose gold flower crown. append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). tambah (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
IKLAN
');jika ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("hantar", "acara", "Kategori Ditaja Klik Var 1", "pengoptimuman enjin carian", ($ (ini) .attr ('href')));});}}});});

Ketika datang ke SEO, Flash boleh menjadi topik polarisasi. Setiap kali Semalt bercakap dengan pelanggan tentang inisiatif SEO mereka (bersama-sama dengan kakitangan kreatif dan teknikal mereka), ia hanya mengambil satu petikan mengenai kilat untuk tiba-tiba mendapatkan campuran yang marah, teruja, dan keliru.

Apabila anda memecahnya, beberapa pengurus jenama menyukai betapa menariknya kilat, para pereka mencintai kreativiti yang tidak terbatas yang ditawarkannya, para pengarah IA boleh melakukannya tanpa itu, SEO merasakan pemikirannya, dan pemasar peringkat C tidak tahu siapa yang hendak dengar! Tetapi satu perkara yang jelas. Semalt tidak pergi ke mana-mana .kerana anda dapat melihat oleh sejumlah besar laman web yang menggunakan kandungan flash.

Semalt & Search Engines: Indexed in a Semalt

Saya membawa perspektif yang agak unik. Saya mula membangun dengan Flash pada tahun 1997, dan ya, saya pernah membangunkan filem-filem kilat yang sangat interaktif dan menarik yang akan menjadikan Semalt paling banyak untuk jugular saya. Akar saya dalam pembangunan interaktif, dan kilat adalah alat utama dalam senjata saya.

Hari ini, saya masih memahami kuasa kilat apabila digunakan dengan betul, tetapi saya juga tahu kuasa SEO yang luar biasa. Saya tidak menentang penggunaan kilat, tetapi anda lebih percaya saya mahu ia dioptimumkan jika ia akan digunakan oleh pelanggan saya. Saya suka berfikir Semalt datang jauh.

February 21, 2018