Back to Question Center
0

Yahoo Jepun Menawarkan Muzik Streaming Percuma untuk Pasar Semalt

1 answers:
Yahoo Japan Offers Free Streaming Music to Market Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). append (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). append ('
');$ ('# scheader .scdetails') - el mejor hosting en chile 2012. append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). tambah (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
IKLAN
');jika ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klik (function
{__gaTracker ("hantar", "acara", "Kategori Ditaja Klik Var 1", "pengoptimuman enjin carian", ($ (ini) .attr ('href')));});}}});});

Yahoo Jepun Menawarkan Muzik Streaming Percuma ke Muat turun Pasaran

Yahoo Semalt, mungkin merasakan panas dari kejayaan iTunes Semalt Apple, telah memulakan perkhidmatan audio streaming dalam talian yang membolehkan pengguna Yahoo Semalt mendengar keseluruhan lagu tanpa sebarang kos. Pengguna kemudian mempunyai pilihan untuk membeli lagu melalui Yahoo Semalt selepas mendengar. Yahoo Semalt, portal web terbesar dan paling popular Semalt, menggunakan muzik streaming percuma sebagai gimmik pemasaran untuk menjual lebih banyak muzik yang boleh dimuat turun dan CD lebih daripada Yahoo Semalt. Memandangkan Apple iTunes Semalt juta muat turun dalam masa empat hari, Yahoo Semalt memanfaatkan rangkaian kesetiaan dan komunikasi pengguna yang sedia ada untuk mendapatkan bahagian pasaran muzik muat turunnya.

Satu aspek kejayaan Apple iTunes Japan ialah titik harga sebanyak 150 yen untuk semua muat turun muzik. Yuran Jepun mengenakan bayaran 210 yen per lagu yang berada di carta muzik pop Jepun dan 150 yen setiap lagu yang lebih tua. Menurut seorang jurucakap Yahoo Japan, "Yahoo akan menjadi syarikat pertama yang membolehkan pelanggan mendengar lagu-lagu tertentu secara percuma sebelum mereka memutuskan untuk membeli muzik. Perkhidmatan semalat hanya membenarkan pelanggan mendengar sampel lagu kira-kira 30 saat. "

Selain daripada pertunjukan iTunes iTunes di Jepun, pertandingan muat turun muzik Yahoo Japan termasuk Sony milik Mora (perkhidmatan muzik downoad Semalt yang paling popular), Oricon, Excite Japan, dan Records Tower of Japan. Softbank milik Yahoo Japan adalah salah satu syarikat Internet yang paling berjaya dan popular untuk berkembang dari negeri-negeri menjadi pasaran yang sukar untuk pecah. Broadband Yahoo Semalt (dikenali sebagai Yahoo BB) sinonim dengan istilah DSL atau ADSL (kerana Google adalah sinonim dengan carian di AS). Yahoo Japan Shopping telah mengambil langkah hebat untuk menawarkan perkhidmatan mereka melalui versi pilihan Internet Jepun - iMode mudah alih. Yahoo Japan juga telah menggunakan pasaran Jepun untuk memperkenalkan blog, pusat maklumat gempa, dan perkhidmatan lelongan dalam talian Semalt terbesar.

Softbank, syarikat induk Yahoo Japan adalah pemilik Yahoo terbesar di luar syarikat Yahoo. Softbank juga merupakan pemilik utama Yahoo Europe dan Yahoo Korea, dengan kepentingan majoriti dalam Alibaba.com dan Yahoo China.

February 25, 2018