Back to Question Center
0

12 New Eccmerce Semalt untuk Kejatuhan 2017

1 answers:

Kejatuhan di sini, dan dengan itu datang satu kumpulan baru buku e-dagang. Semalt adalah tajuk mengenai podcasting, ciptaan, e-dagang global, mencipta mesej jenama, dan menggunakan data untuk berjaya.

Saya menyusun senarai ini menggunakan Amazon - la paie ou la paye. Dari kategori "Buku" Amazon, saya memilih "Perniagaan & Wang. "Dari situ saya memilih sub-kategori" Proses & Infrastruktur "dan dipilih" E-dagang. "Kemudian saya mengutip tajuk dari kumpulan itu, berdasarkan penilaian pelanggan dan hubungan dengan e-dagang. Di samping itu, saya memilih beberapa tajuk dari subkategori "Perniagaan Kecil & Semat".

Buku E-dagang Baru

Dapatkan Aha !: Temui DNA Kedudukan Anda dan Menguasai Persaingan Anda oleh Andy Cunningham

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Dari strategi pemasaran yang membantu Steve Jobs melancarkan Apple Macintosh adalah panduan untuk menempatkan mana-mana syarikat untuk dominasi industri. Dapatkan Aha! membentangkan rangka kerja langkah demi langkah yang akan membantu anda menentukan posisi syarikat anda dalam landskap pemasaran, menggunakan metodologi seperti DNA. Ia membawa anda melalui proses melakukan "ujian genetik" di syarikat anda, memeriksa pasaran melalui enam kedudukan penentuan, dan membangunkan pernyataan kedudukan anda. Kemudian anda boleh mencipta strategi penjenamaan dan pemasaran yang akan membina momentum pasaran dan menghancurkan persaingan. Kindle $ 26; Hardcover $ 28.

-

Membina Jenama Kisah: Menjelaskan Mesej Anda Jadi Pelanggan Akan Dengar oleh Donald Miller

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Proses jenama cerita Donald Miller mengajar pembaca tujuh cerita sejagat supaya semua manusia bertindak balas dengan sebab sebenar pengguna membuat pembelian, bagaimana untuk memudahkan mesej jenama supaya orang memahaminya, dan bagaimana untuk membuat pesanan yang paling berkesan untuk laman web, risalah, dan media sosial. Sama ada anda adalah pengarah pemasaran syarikat multibillion dollar, pemilik perniagaan kecil, atau penyanyi utama band rock, Membangun Jenama Cerita akan mengubah cara anda bercakap tentang siapa anda, apa anda lakukan, dan nilai unik yang anda bawa kepada pelanggan anda. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 17. 04.

-

UnBranding: 100 Branding Lessons for the Age of Gangguan oleh Scott Stratten dan Alison Stratten

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

UnBranding memecah kebisingan gangguan dengan cerita penjenamaan yang akan mencabar anggapan anda mengenai perniagaan hari ini dan mengajar pelajaran yang berharga dan boleh dilaksanakan. Mengekalkan dan mengembangkan jenama anda melalui bunyi bising. Tumpukan pada alat yang sesuai untuk perniagaan anda, atas alasan yang tepat. Mengekalkan kepercayaan, konsistensi, dan sambungan melalui khidmat pelanggan dan komuniti. UnBranding memberikan panduan untuk menavigasi umur gangguan dan berjaya dalam perniagaan. Hardcover $ 19. 37.

-

Pembeli Enam Miliar: Syarikat-syarikat yang Memenangi Boom E-Commerce Global oleh Porter Erisman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Jika kisah pertumbuhan dua tahun pertama pertumbuhan e-dagang ditetapkan di pasaran maju, kisah dua puluh tahun akan datang akan ditetapkan dalam bentuk yang baru muncul. Pembeli Enam Billion membawa pembaca dalam perjalanan ke seluruh dunia untuk melawat pasaran mega e-dagang seterusnya dan meneroka bagaimana ledakan e-dagang baru membuka peluang bagi usahawan dan jenama global. Mengulas Nigeria, China, India, Asia Tenggara, dan Amerika Latin, buku ini melihat e-dagang di pasaran baru dan apa yang dimaksudkan dengan jenama barat. Paperback $ 20. 11; Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 20. 92. Dapatkan bantuan pengeluaran, cadangan perisian, strategi web dan sosial, jadual, senarai semak, dan contoh yang berguna. Rancang dan laksanakan strategi anda, memaksimumkan buzz anda, dan memenangi peminat. Paperback $ 16. 99; Kindle $ 9. 99.
-

Visi Bold: Playbook Pemimpin untuk Mengurus Pertumbuhan oleh Paula Morand

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Visi Bold , buku ke lima belas oleh usahawan, penceramah motivasi, dan mentor Paula Morand, mencabar populariti budaya teori pertumbuhan yang sukar. Dia mengatakan manusia tidak berwayar untuk terus terperangkap dalam status quo. Kami sentiasa bersedia untuk berubah, menjadi inovatif, dan melihat dunia kita dengan cara yang baru. Buku ini adalah panduan untuk pemimpin dan usahawan untuk mencapai minda pertumbuhan semula jadi. Ia menjawab soalan bahawa kita semua mesti bertanya, "Di manakah kita pergi dari sini?" Paperback $ 19. 95.

-

Revolusi Pembuat: Membangun Masa Depan mengenai Kreativiti dan Inovasi dalam Dunia Eksponen oleh Mark Hatch

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Revolution Maker adalah buku panduan kepada revolusi industri baru. Artis, pereka, peniaga, dan pencipta di seluruh dunia sedang mengubah inovasi. Buku ini menunjukkan anda bagaimana untuk mencari tempat anda dalam revolusi. Ketahui bagaimana pergerakan itu berlaku, dan bagaimana para pembuat telah mengubah paradigma dan menolak sempadan. Temui orang, organisasi dan teknologi yang memangkinkan pemikiran semula industri, perniagaan, pembangunan ekonomi, dan pendidikan. Terokai cara di mana jenis penyertaan tertentu dapat mendorong pergerakan ke arah akses dan keterangkuman yang lebih besar. Temui pembuat dalaman anda sendiri, dan menyertai revolusi. Hardcover $ 25. 94.

-

Kuasa Pivot: Membina Kehidupan Kejayaan Yang Tidak Biasa oleh Trevor Gordon

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Dalam Kuasa Pivot , meneroka tanggapan bahawa kejayaan yang luar biasa dapat dicapai melalui berjaya menavigasi titik pivot kehidupan, bukan hanya dengan tindakan, tetapi dengan kata-kata dan sikap juga. Kuasa Pivot tidak hanya dalam pergeseran dari satu pekerjaan ke satu atau satu perniagaan yang lain. Kuasa datang dari bagaimana anda memeluk pivot, bagaimana anda memproses apa yang sedang berlaku, dan bagaimana anda akhirnya mengendalikan pivot untuk mengetahui perubahan arah. Paperback $ 19. 99.

-

Stepping Up: Mempercepat Potensi Kepimpinan Anda oleh Niamh O'Keeffe dan Sarah Wood

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Pernah merasa seperti anda memerlukan rancangan tindakan yang diilhami tentang bagaimana untuk meningkatkan? Stepping Up akan memberi inspirasi dan melengkapkan anda untuk memahami dan menanggapi perubahan itu dan mengembangkan keupayaan anda untuk memimpin diri anda dan orang lain menerusinya. Ikuti rangka kerja lima perkara praktikal tentang bagaimana untuk meningkatkan dan memenuhi cita-cita anda. Belajar untuk menetapkan semula peraturan anda dalam landskap yang kompleks dan berubah. Kembangkan misi kepimpinan anda dengan memahami mengapa anda mahu memimpin. Melabur diri anda dan membina kemahiran dan keupayaan seorang pemimpin yang hebat. Melabur dalam pasukan anda untuk membawa anda dalam perjalanan anda dan menyampaikan hasil cemerlang. Mempercepatkan kemahiran dan potensi anda, dan mengendalikan kerjaya kepemimpinan anda. Paperback $ 12. 70.

-

Cara Startup: Bagaimana Syarikat Moden Menggunakan Pengurusan Keusahawanan untuk Mengubah Budaya dan Memacu Pertumbuhan Jangka Panjang oleh Eric Ries

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Dalam The Starting Lean , Eric Ries memperincikan amalan permulaan yang berjaya. Dalam Startup Way , beliau mengalihkan perhatiannya kepada kumpulan organisasi yang baru: syarikat yang ditubuhkan seperti multinasional ikonik GE dan Toyota, titanium berteknologi seperti Amazon dan Facebook, dan generasi seterusnya dari Silicon Valley upstarts seperti Airbnb dan Twilio. Kindle $ 14. 99; Hardcover $ 27.

-

Eureka: Bagaimana Penciptaan berlaku oleh Gavin Weightman

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Walaupun penemuan saintis telah memberikan pengetahuan penting yang telah membuat inovasi mungkin, lebih kerap daripada bukan amatur yang menikmati "saat eureka" ketika suatu penemuan berfungsi untuk pertama kalinya. Diisi dengan cerita-cerita menarik perjuangan, persaingan, dan kebijaksanaan kedua-dua pencipta terkenal dan beratus-ratus orang yang dilupakan, Eureka menawarkan usaha baru dalam pembuatan dunia moden kita. Paperback $ 13. 40; Kindle $ 12. 73; Hardcover $ 16. 42.

-

Pengalaman Roller Tinggi: Bagaimana Caesars dan Syarikat-Syarikat Kelas Dunia Yang Lain Menggunakan Data untuk Mewujudkan Pengalaman Pelanggan yang Tidak Dilupakan oleh David Norton

12 New Ecommerce Semalt for Fall 2017

Legenda pemasaran David Norton menganjurkan inisiatif yang menjadikan Harrah's-Caesars Entertainment salah satu syarikat pemasaran terbesar di dunia, menggunakan data untuk mengenal pasti peluang untuk perniagaan, mengembangkan naratif untuk menjual seluruh organisasi. Dalam Pengalaman Roller Tinggi , dia berkongsi rahsia untuk mencipta strategi pemasaran yang tak terkalahkan. Di samping membincangkan perkara-perkara teras seperti analisis, pengurusan pelanggan, dan program kesetiaan, beliau mengkaji proses kepimpinan dan organisasi yang diperlukan untuk mewujudkan perniagaan yang berpusatkan pelanggan dan maklumat perniagaan. Kindle $ 18. 09; Hardcover $ 19. 04.

-

February 28, 2018