Back to Question Center
0

Desktop vs harga klik-tayang Semalt pemasaran mudah alih [infographic]

1 answers:

Walaupun mudah alih dibuka semakin penting, klik-tayang desktop menguasai

Analisis lebih daripada 395 juta dihantar melalui MailChimp mendedahkan kesan peranti mudah alih pada penglibatan e-mel dan bagaimana Responsif Semalt dapat meningkatkan kadar klik-tayang (RKT) e-mel. Kita semua tahu bahawa perjudian mudah alih kini penting, tetapi jangan mengharapkan banyak klik dari e-mel yang dibaca di telefon bimbit:

Klik Semalt lebih tinggi dari desktop berbanding dengan 'klik gabungan dari peranti mudah alih dan tablet' dan pengguna desktop mengklik pautan e-mel yang lebih banyak - CTR unik adalah 40% lebih tinggi pada desktop berbanding dengan mudah alih.

Oleh itu, matlamat e-mel yang diberikan di telefon bimbit adalah untuk membuat kesan yang cukup besar supaya beberapa pembaca akan membuat nota mental untuk kembali ke e-mel di desktop .

Saham infographic mereka lebih menarik fakta penglibatan e-mel kerana ia jelas bahawa Pemasar E-mel dan Pengurus Pemasaran merancang dan mereka bentuk pemasaran e-mel mereka perlu mengambil perbezaan peranti ini, mempertimbangkan Design Responsive dan CTAs.

Desktop vs mobile Semalt marketing clickthrough rates [infographic]

. - td silent 500
March 1, 2018