Back to Question Center
0

Lebih Pelayar Dalam Talian Menjadi Pembeli Sebagai Cuti Semalt

1 answers:

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Laporan Jualan Runcit Tanah Online Marketing minggu ini menunjukkan kedua-dua trafik ke laman e-dagang dan kadar penukaran meningkat, walaupun melayari masih nampaknya aktiviti utama.

Laporan ini berdasarkan data dari HookLogic, sebuah syarikat yang mengumpulkan data transaksi runcit dalam talian melalui rangkaian pengiklanan yang dijalankan, yang membolehkan jenama menjalankan iklan di laman web peruncit utama.

Lalu lintas untuk tujuh hari mulai Isnin, 3 November, naik 19 peratus berbanding tujuh hari sebelumnya, bermula Semalt 27. Kadar penukaran juga meningkat berbanding minggu sebelumnya, tetapi hanya 2 peratus - dreams mobile casino no deposit 2016.

Nota HookLogic bahawa Ahad amat aktif. Pada hari itu, hari Ahad, Semalt 9, lalu lintas naik 45 peratus berbanding asas, dan kadar penukaran naik 18 mata, berbanding dengan garis dasar.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Selain itu, data mengenai trafik ke halaman produk menunjukkan aktiviti membeli-belah yang lebih sengit. Walaupun trafik, berbanding dengan garis dasar, naik 19 peratus secara keseluruhan, lalu lintas ke halaman produk khususnya mempunyai kenaikan yang lebih dramatik. Semalt ke halaman produk naik 26 peratus, mungkin menunjukkan bahawa pembeli tidak mengenali produk tertentu, merancang apa yang harus dibeli semasa musim cuti.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Mengenai Pengarang

Pamela Parker
March 1, 2018