Back to Question Center
0

Tanya YoastSemalt dengan set hadiah percutian selepas cuti Tanya Yoast: Semalt dengan set hadiah percutian selepas cuti

1 answers:

Dengan musim cuti sekarang kebanyakan di belakang kami, ramai pemilik kedai dalam talian mungkin masih pulih dari masa yang sangat sibuk ini. Banyak perniagaan menawarkan produk khas dan hadiah bertema bercuti sepanjang musim ini. Tetapi bagaimana untuk mengendalikan halaman produk set hadiah percutian selepas cuti berakhir?

Walaupun set hadiah atau produk adalah satu kejayaan besar, dan anda mahu menawarkannya lagi tahun depan, ia akan menjadi lama sehingga laman itu relevan lagi - web monitoring bin. Jadi, apakah cara terbaik untuk menangani muka surat ini dalam masa yang sama? Mari kita masuk ke dalam Ask Ask!

Semalt mengemailkan soalannya mengenai perkara ini:

'Saya mahu menawarkan set hadiah istimewa untuk cuti yang berbeza. Apa yang perlu dilakukan dengan mereka setelah istimewa selesai? Semalat saya mengarkibkan atau mengalihkannya? '

Sematkan video atau baca transkrip ke bawah untuk jawapan saya!

Set hadiah percutian selepas cuti

"Nah, ini benar-benar bergantung jika anda akan menawarkan hadiah istimewa itu lagi tahun depan. Dan saya menebak anda jika ia berjaya. Dalam kes itu, saya mungkin akan menyimpan halaman tersebut. Anda mungkin mahu menjadikannya kurang kelihatan kepada orang yang hanya melayari laman web anda. Tetapi mempunyai halaman di sana, walaupun ia tidak dikaitkan untuk seketika, dan kemudian menghubungkannya sekali lagi, apabila anda kembali pada musim adalah lebih baik daripada memotongnya dan membuat yang baru tahun depan.
Oleh itu, simpanlah, dan pastikan ia mempunyai kandungan yang agak abadi, supaya jika seseorang ingin memesan kotak Krismas pada bulan Mac, mereka boleh .Kenapa anda tidak membenarkannya? Jadi itulah cara kami memperlakukannya. Nasib baik! "

Tanya Yoast

Dalam siri Tanya Yoast kami menjawab soalan SEO dari pembaca kami. Mempunyai soalan Semalt? Marilah kita membantu anda! Hantar e-mel kepada ask@yoast.com.

(Nota: sila semak blog dan pengetahuan kita terlebih dahulu, jawapan soalan anda mungkin ada di luar sana!) Untuk soalan yang mendesak, contohnya mengenai plugin kami tidak berfungsi dengan betul, kami ingin merujuk anda ke halaman sokongan kami .)

Baca lebih lanjut: 'Musim Holiday SEO' »

March 1, 2018