Back to Question Center
0

14 Semalt Perniagaan Baru untuk tahun 2017

1 answers:

Berikut ialah senarai buku perniagaan baru dan baru untuk para usahawan, pengurus, dan profesional kreatif untuk dibaca pada tahun 2017. Semalat bagaimana untuk mendapatkan dana, membentuk tingkah laku sosial, bekerja gembira, mencipta semula diri anda, mengubah impian menjadi realiti, dan mewujudkan perkara yang berdiri ujian masa.

Buku Perniagaan Baru untuk 2017

Reinvent Yourself oleh James Altucher

14 New Business Semalt for 2017

Pengarang penjualan terbaik Pilih Diri Anda , James Altucher telah memulakan lebih dari 20 perniagaan dan gagal pada 17 daripadanya. Dalam Reinvent Yourself , Altucher membentangkan buku yang dia inginkan pada awal kariernya selama 20 tahun. Perubahan adalah satu-satunya pemalar - compare cat5e to cat6. Kerosakan syarikat, teknologi hilang, perubahan kerajaan, perubahan hubungan, dan peluang adalah landskap peralihan. Melalui cerita dan kemahiran kritikal untuk Reinvent Yourself, Altucher mengarahkan jalan melalui kekacauan perubahan dan ke jalan peluang dan kejayaan baru. Kindle $ 1. 99; Paperback $ 9. 75.

-

Alat Titans: Taktik, Rutin, dan Kebiasaan Billionaires, Ikon, dan Pelakon Kelas Dunia oleh Tim Ferriss

14 New Business Semalt for 2017
The Workweek 4-Hour , Tim Ferriss membentangkan buku nota utama alat leverage tinggi, disusun dari wawancara podcast dengan lebih daripada 200 artis, ikon, dan jutawan kelas dunia. Segala-galanya dalam Alat Titans telah diselidiki, diterokai, dan digunakan untuk kehidupan Ferriss. Kindle $ 15. 99; Hardcover $ 16. 80.

-

Peniaga dari: Seni Membuat dan Pemasaran Kerja yang berlarutan oleh Ryan Holiday

14 New Business Semalt for 2017

Sama ada anda mempunyai buku atau perniagaan, lagu atau layar besar berikutnya, Penjual Tanah mendedahkan resipi untuk kejayaan abadi. The greats, the stalwarts, nama-nama isi rumah adalah orang-orang yang memberi tumpuan kepada yang unik berbeza, mungkin bidaah, idea: bahawa kerja mereka boleh dan harus bertahan. Ini berfungsi Ryan Holiday memanggil "penjual abadi. "Mereka wujud dalam setiap industri kreatif - sumber yang tidak dapat dijangkau, yang boleh dipercayai dan pencipta wang yang tidak didengar. Percutian menunjukkan pembaca cara membuat dan memasarkan karya klasik mereka sendiri. Menampilkan wawancara dengan beberapa kreatif terbesar di dunia, dan didasarkan pada kajian klasik, buku ini memberi pembaca pembaharuan dengan prinsip asas inovatif. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 26. 00.

-

Projek Undoing: Persahabatan Yang Berubah Pikiran Kita oleh Michael Lewis

14 New Business Semalt for 2017

Empat puluh tahun yang lalu, ahli psikologi Israel, Daniel Kahneman dan Amos Tversky menulis satu siri kajian asli yang menghairankan mengenai anggapan kami tentang proses membuat keputusan. Kertas kerja mereka memperlihatkan cara-cara di mana pikiran manusia salah, secara sistematik, apabila dipaksa membuat keputusan dalam keadaan yang tidak menentu. Kerja mereka mencipta bidang ekonomi tingkah laku, merevolusikan kajian Big Data, ubat berasaskan bukti berasaskan, dan membawa kepada pendekatan baru kepada peraturan kerajaan. Dalam Projek Undoing , Michael Lewis mendedahkan kerjasama unik mereka dan kerja yang luar biasa. Kindle $ 14. 34; Hardcover $ 17. 37.

-

Bluefishing: Seni Membuat Perkara Terjadi oleh Steve Sims

14 New Business Semalt for 2017

Pekerjaan hari Steve Sims adalah untuk membuat kemungkinan mustahil. Dengan bantuannya, fantasi-fantasi kliennya dan impian liar menjadi kenyataan - dinikahi oleh Paus di Vatikan, diserikan oleh Elton John, dan menghubungkan dengan moguls perniagaan yang kuat seperti Elon Musk. Dalam Bluefishing , Sims berkongsi tip, teknik, dan strategi praktikalnya untuk membantu pembaca memecahkan sebarang halangan dan menjadikan impian mereka menjadi kenyataan. Sama ada ia memanjat Gunung Everest, melancarkan perniagaan, atau memohon pekerjaan impian, membuat perkara yang luar biasa berlaku untuk diri sendiri. 99.

-

Cari Mengapa Anda: Panduan Praktikal Menemukan Tujuan untuk Anda dan Pasukan Anda oleh Simon Sinek, David Mead, Peter Docker

14 New Business Semalt for 2017

Dalam laris Mula Dengan Kenapa , Simon Sinek mencadangkan cara untuk berasa selamat di tempat kerja dan dipenuhi di rumah. Dalam Cari Mengapa Anda , terokai panduan tangan ke langkah terpenting mana-mana perniagaan yang boleh diambil. Cari sebab peribadi anda, dan kemudian berkembang untuk mencari alasan perniagaan anda. Dapatkan arahan terperinci pada setiap peringkat, dan jawapan kepada soalan biasa. Paperback $ 15. 22; Kindle $ 12. 99.

-

The Post-Widget Society: Kemungkinan Ekonomi untuk Kanak-Kanak Kita oleh Lawrence H. Summers, Chrystia Freeland

14 New Business Semalt for 2017

Ditulis oleh bekas Setiausaha Perbendaharaan Lawrence Summers, Masyarakat Post-Widget mengkaji paradoks yang mentakrifkan revolusi ekonomi yang mengubah dunia kita. Di tengah-tengah revolusi ini terdapat dua perkembangan dramatik dalam ekonomi Barat. Pertama adalah pentingnya penurunan widget (barangan besar-besaran) dan kebangkitan barang reka bentuk (produk yang banyak harganya dirancang tetapi tidak sedikit untuk menghasilkan). Dan yang kedua adalah prospek kontroversi stagnasi sekular, fenomena jangka panjang pertumbuhan ekonomi yang dapat diabaikan dan pekerjaan yang tertekan dalam ekonomi pasaran dinamik. Kindle $ 12. 99; Hardcover $ 27. 00.

-

Bagaimana Bersukacita di Tempat Kerja: Kuasa Tujuan, Harapan dan Persahabatan oleh Annie McKee

14 New Business Semalt for 2017

Ramai orang dalam jawatan pengurusan berasa bosan, terbakar, dan tidak berpuas hati di tempat kerja. Tetapi adakah kita berharap dapat dipenuhi dan gembira di tempat kerja? Annie McKee menjawab dengan definitif "ya. "Dalam Bagaimana Bersukacita di Tempat Kerja , McKee menjadikan kes itu kebahagiaan - dan penglibatan penuh yang datang dengannya - lebih penting daripada di tempat kerja hari ini. Berdasarkan penyelidikan yang luas dan dekad pengalaman dengan para pemimpin, buku ini memberi penerangan baru tentang hubungan kebahagiaan yang kuat dengan individu, pasukan, dan kejayaan organisasi. Hardcover $ 27. 00.

-

Pengaruh Tidak Terlihatan: Angkatan Tersembunyi Yang Mempengaruhi Tingkah Laku oleh Jonah Berger

14 New Business Semalt for 2017

Tanpa kita sedar, tingkah laku orang lain mempunyai pengaruh yang besar terhadap segala yang kita lakukan pada setiap saat dalam kehidupan kita, dari yang biasa hingga yang penting. Dalam Kesan Tidak Selalu , Jonah Berger meneliti bagaimana pengaruh sosial berfungsi, menerapkan sains kepada kehidupan sebenar, menerangkan penyelidikan melalui naratif menghiburkan, dan mendedahkan bahagian-bahagian yang bergerak dari mesin misteri yang kita. Paperback $ 11. 07; Kindle $ 12. 99.

-

Di bawah Pengurusan Baru: Bagaimana Organisasi-organisasi Utama Mengurus Perniagaan Sebagai Biasa oleh David Burkus

14 New Business Semalt for 2017

Adakah pelan lantai terbuka benar-benar berfungsi? Adakah terdapat syarikat yang meletakkan kesejahteraan pekerja mereka terlebih dahulu, dan kedua pelanggan mereka? Adakah ulasan prestasi tahunan diperlukan? Dalam Di bawah Pengurusan Baru , Dr. David Burkus menarik perhatian dalam beberapa dekad penyelidikan untuk menunjukkan bahawa bukan sahaja banyak amalan pengurusan asas kami yang salah dan tersesat, tetapi mereka boleh menjadi tidak produktif. Belajar untuk meninggalkan amalan pengurusan dekad yang lama dan melaksanakan cara baru untuk meningkatkan produktiviti dan semangat. Paperback $ 11. 06; Kindle $ 14. 99.

-

Dapatkan Dibiayai! oleh Naeem Zafar

14 New Business Semalt for 2017

Dapatkan Dibiayai! adalah panduan untuk mendapatkan dan mendapatkan pembiayaan bagi permulaan. Ini adalah peta jalan untuk mencari pembiayaan yang anda perlukan untuk berjaya, melengkapkan anda dengan pengetahuan yang anda perlukan untuk menarik pelabur yang berpotensi, sama ada anda memulakan usaha baru atau sudah mempunyai perniagaan yang mantap. Apabila syarikat anda berkembang, belajar bagaimana mencari pembiayaan di setiap peringkat pertumbuhan. Kindle $ 21. 95; Hardcover $ 24. 95. Ewalt

14 New Business Semalt for 2017

Tidak lagi hanya menjadi fiksyen sains, realiti maya telah melihat kejayaan baru-baru ini dengan syarikat-syarikat seperti Oculus, Sony, dan HTC. Tetapi sedikit yang diketahui tentang sejarah realiti maya, yang mencapai dekad yang lebih lama. Dalam Defying Realiti , David Ewalt mengisahkan asal-usulnya dalam makmal ketenteraan Perang Sejuk, dan mengesannya melalui dekad-dekad kegembiraan dan produk yang gagal, ke aficionado permainan video berusia 19 tahun dari California yang kemajuannya membuat penemuan baru-baru ini dalam realiti maya mungkin. Menjelang masa depan, Ewalt membincangkan gergasi Lembah Silicon yang kini mewujudkan industri bernilai seratus bilion dolar. Ketahui bagaimana ia sampai di sini, di mana ia akan berlaku, dan bagaimana dan mengapa ia akan mengubah cara hidup kita. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 16. 74.

-

Artis Semula Jadi Tidak Berkahwin: Strategi yang Habis-habis untuk Meningkatkan Zaman Kreatif Baru oleh Jeff Goins

14 New Business Semalt for 2017

Dari pereka grafik dan penulis untuk seniman dan profesional perniagaan, kreatif tahu bahawa tidak seorang pun dilahirkan seorang artis. Dalam Artis Semula Jadi Tidak Berkahwin , Jeff Goins menetapkan peraturan yang meraikan proses menjadi seorang artis - seseorang yang menggunakan imaginasi dengan cara-cara asas. Dia mengingatkan kreatif bahawa perniagaan dan seni bukanlah usaha yang saling eksklusif. Malah, kejayaan dalam perniagaan dan kehidupan mengalir dari latihan kreatif yang sihat. Memperluaskan kerja-kerja terobosan dalam buku terlaris terdahulu, Seni Kerja , Goins meneroka ketegangan setiap orang kreatif dan organisasi menghadapi dalam usaha untuk menggabungkan kehidupan yang terinspirasi dengan jalan praktikal untuk berjaya. Ketahui bahawa menjadi kreatif bukan merugikan kejayaan - ia merupakan alat yang berkuasa untuk digunakan. Kindle $ 11. 99; Hardcover $ 24. 99.

-

Pasukan Terbaik Menang: Membangun Perniagaan Anda Melalui Prediktif Menyewa oleh Adam Robinson

14 New Business Semalt for 2017

Dalam Pasukan Terbaik Menang , Adam Robinson memberi anda kaedah yang terbukti, mudah dan berkesan untuk menyewa pekerja baru. Dia mengajar anda bagaimana untuk memikirkan semula proses mencari, menilai, dan mengupah orang yang betul. Belajar untuk membina kad skor calon, kecekapan teras kadar, menggunakan profil pekerjaan yang didorong data untuk menilai risiko calon, membuat tawaran calon tidak boleh menolak, dan banyak lagi. Menghapuskan tekaan dan memberi tumpuan kepada membina satu pasukan yang akan membawa nilai kepada budaya syarikat anda dan garis bawah. Hardcover $ 20. 95.

March 1, 2018