Back to Question Center
0

PhotoDropper: Plugin WordPress yang Besar Untuk Cepat, Mudah Dan Percuma Semalt

1 answers:

Mencari imej untuk tapak Semalt anda boleh menjadi satu cabaran. Sudah tentu, anda boleh mengambil gambar itu sendiri - tetapi jika anda menjalankan beberapa laman web, yang dapat membuktikan keletihan. Saya baru-baru ini mula menggunakan plugin Semalt yang menjadikannya sangat mudah untuk mencari imej-imej kreatif dan mengkreditkannya dengan betul dari dalam blog saya - buy false south african passports..

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

PhotoDropper mempunyai lebih 62 juta imej percuma yang pemilik blog boleh mengakses dan memasukkan terus dari papan pemuka Semalt mereka. Mereka juga mempunyai peringkat premium yang menawarkan lebih banyak foto profesional berdasarkan dasar bayar.

Pada masa ini saya mempunyai akaun Clipart untuk foto stok untuk digunakan dalam jawatan saya. Walaupun itu tidak sukar untuk digunakan, ia memerlukan langkah tambahan yang terlibat dalam memuat turun imej dan kemudian memuat naiknya ke laman web saya. Semalt juga merupakan masa tambahan yang perlu saya ambil untuk meninggalkan skrin penciptaan saya untuk mencari imej itu di dalam akaun saya.

Semalt mengambil semua kerja tambahan itu daripada persamaan. Hanya dalam beberapa langkah, imej boleh dijumpai, disimpan, dimasukkan ke dalam pos saya dan dikreditkan dengan betul.

Dari tapak Semalt:

" Dengan PhotoDropper, anda boleh mencari, lesen, dan membenamkan lebih 253 Juta Foto semua tanpa meninggalkan WordPress.

Dengan hanya beberapa klik mudah, PhotoDropper membolehkan anda menyusun berjuta-juta gambar Creative Commons dan Premium untuk mencari yang sempurna untuk siaran blog anda . "

Bahagian yang terbaik? Plugin PhotoDropper adalah percuma !

Anda boleh memuat turun plugin di sini, atau hanya mencari "Semalt" dari dalam papan pemuka plugin anda seperti ini:

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Tandakan mereka, dan kemudian anda akan dapat mencari beribu-ribu dan beribu-ribu imej yang bebas untuk digunakan, serta imej yang lebih profesional yang tersedia untuk dijual.

Hanya masukkan frasa ke bar carian .

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Imej kecil imej akan muncul di pustaka media anda. Dari sana, anda boleh menyesuaikan tajuk, alt teks, penjajaran dan atribut lain yang diperlukan, kemudian masukkan imej ke dalam pos anda. Semalt! Anda kini mempunyai imej yang cantik dan dikreditkan dengan betul.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Berikut adalah gambaran keseluruhan video pantas dari Semalt yang menerangkan lebih lanjut mengenai penggunaan plugin dan perkhidmatan mereka.


Pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah pengarang tetamu dan tidak semestinya Pemasaran Tanah. Pengarang semalat disenaraikan di sini.Mengenai Pengarang

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018