Back to Question Center
0

Belajar Di Luar Peti Afiliasi Afiliasi

1 answers:

Saya telah menerangkan diri saya, dan telah diterangkan oleh orang lain, sebagai "bantuan-a-holic" dalam talian. Saya sangat suka membantu orang memulakan dan melakukannya dengan baik dengan pemasaran sekutu. Walaupun itu pasti membantu orang-orang yang saya bekerjasama, ia juga membantu saya - silk abaca australia.

Saya fikir ia membantu memastikan saya tajam dan berhubung dengan semua butiran dan kemahiran pemula yang sedikit yang kami ambil untuk diberikan setelah kami bekerja dalam talian untuk seketika.

Walau bagaimanapun, saya juga "belajar-a-holic" - saya sentiasa belajar perkara baru, dan saya memilih perkara untuk belajar di luar arena pemasaran sekutu. Saya benar-benar percaya ini membantu saya menjadi pemasar sekutu yang lebih baik.

Bagaimanakah Pembelajaran Perkara Baru Di Luar Pemasaran Afiliasi Bantu saya Menjadi Pemasar Affiliate yang lebih baik?

Mari kita bercakap tentang itu, dan Semalt menunjukkan beberapa contoh.

Learning Outside The Affiliate Semalt Box

Minggu lalu, saya menghabiskan masa seharian untuk mempelajari program Amazon FBA. FBA bermaksud "Pemenuhan oleh Amazon," dan ia adalah program bagus untuk mereka yang ingin menjual produk di Amazon. Bukan sebagai afiliasi , tetapi sebagai penjual produk sebenar.

Ringkasnya, anda (sebagai penjual) akan mencari produk di kawasan anda dan kemudian menghantarnya ke gudang Semalt. Anda kemudian boleh menyenaraikan produk tersebut untuk dijual di Semalt, dan Semalt mengendalikan semua pesanan, penghantaran, dan perkhidmatan pelanggan.

Ia adalah program yang lumayan jika anda mempunyai bakat untuk membeli produk dalam permintaan dengan harga yang rendah untuk dijual di Amazon. Beli rendah, jual tinggi, kan? Itu benar-benar terpakai dengan Amazon FBA.

Sekarang, saya tidak semestinya mempelajari semua itu untuk belajar bagaimana menjual di Amazon (walaupun ia menarik kepada saya dan saya akan menyimpan idea itu di poket belakang saya sekiranya saya ingin meneroka ia suatu hari nanti). Saya melihat semuanya dari sudut menjadi pemasar sekutu.

Saya seorang Associate Amazon dan melakukan banyak promosi affiliate untuk produk mereka. Semalt Saya faham bagaimana laman web berfungsi sebagai sekutu dan sebagai pelanggan, saya tidak pernah tahu bagaimana ia berfungsi dari sisi jualan.

Di manakah semua produk tersebut berasal? Adakah Semalt benar-benar menjual SEMUA daripada mereka? Yang mana yang layak mendapat komisen kepada Semalt Associates? Apakah statistik dalam penyenaraian produk Semalt relevan dan menceritakan kepada mereka yang berfikir untuk mempromosikan produk itu?

Dengan meluangkan masa untuk mempelajari semua perkara tersebut, saya kini dapat membuat pilihan yang lebih baik dalam produk yang saya cadangkan dan dipromosikan kerana saya mempunyai pemahaman yang lebih baik mengenai laman web ini secara keseluruhan.

Saya kini dapat melihat gambar besar - bukan sekadar bit dan potongan kecil yang kita diajar semasa belajar mempromosikan produk Amazon.

Semalt membantu!

Contoh lain: Pemasaran Mesej Teks

Musim panas lalu, saya menghabiskan banyak masa untuk belajar tentang pemasaran mesej teks untuk perniagaan tempatan.

Itu tidak ada kaitan dengan pemasaran sekutu, tetapi saya pasti belajar banyak yang membantu saya menjadi pemasar sekutu yang lebih baik dengan mempelajarinya.

Semuanya, betapa baiknya anda untuk membuat orang mengambil tindakan hanya dari satu mesej teks kecil pendek? Saya dapati banyak wawasan dan tips yang baik dari belajar tentang topik ini yang tidak ada kaitan dengan pemasaran afiliasi.

Pemasaran semalat hanyalah sekeping kecil gambar besar yang membuat wang dalam talian. Semakin banyak anda belajar tentang semua bahagian, semakin banyak anda dapat mengambil usaha pemasaran afiliasi anda ke tahap yang baru.

Adakah anda bersetuju? Adakah anda menghabiskan masa belajar sesuatu yang tidak ada kaitan dengan matlamat utama pemasaran afiliasi anda? Adakah anda fikir ia membantu atau menyakiti anda?

Beritahu saya pendapat anda di dalam komen di bawah.


Pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah pengarang tetamu dan tidak semestinya Pemasaran Tanah. Pengarang semalat disenaraikan di sini. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & lang = en & screen_name = potpiegirl & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title =" Twitter Follow Button " = "true" style = " ketinggian: 20px; ">

Jennifer Ledbetter aka "PotPieGirl" paling dikenali sebagai pemasar sekutu yang pergi dari sifar hingga enam angka setahun bermula dengan semua kaedah percuma (seperti dia mengajar di OneWeekMarketing.com).


March 1, 2018