Oracle mahu masuk ke dalam kepala ketua-ketua syarikat yang paling pesat berkembang di Amerika. Apa yang membuatkan mereka tanda? Apa yang membuat mereka berjaya? Apa perniagaan mereka ke tempat sekarang? Sematkan fokus mereka, dan apakah rancangan mereka untuk tahun yang akan datang dan seterusnya?

Untuk melakukan ini, Oracle bekerjasama dengan Inc . Media untuk meninjau ahli-ahli dan ahli-ahli terakhir dari Inc 5000, pemimpin syarikat swasta yang telah menikmati kadar pertumbuhan tertinggi sejak tiga tahun sebelumnya.

Hasil kaji selidik, Bakat dan Tech Driving Menguasai Kompak Berkembang Amerika Syarikat , cat gambar para pemimpin kecil dan sederhana (SMB) yang sangat optimis yang dipacu oleh kerja keras, yang dipacu oleh penglihatan , dan tanpa henti memberi tumpuan kepada pertumbuhan dengan memilih / mengekalkan bakat yang tepat dan memberikan pengalaman pelanggan yang unggul.

Ingin tahu lagi? Nah, mari kita dapatkan maklumat - solgar formula vm-75.

Pemandu kejayaan

Dari segi kualiti peribadi yang mendorong kejayaan mereka sehingga kini, kerja keras adalah faktor yang paling penting; 48 peratus daripada responden menyebutnya sebagai salah satu daripada tiga ciri utama yang membawa kepada kejayaan mereka. Ini diikuti oleh visi (41 peratus) dan pengetahuan atau kepakaran industri (34 peratus).

Dari segi alasan yang berkaitan dengan perniagaan untuk syarikat-syarikat yang membuat Inc. 5000, respons nombor satu adalah jualan dan pemasaran yang hebat (41 peratus mempunyai ini sebagai tiga pilihan utama), diikuti oleh keupayaan untuk scal e dan mempunyai pasukan pengurusan kanan di tempat .

pandangan optimis

Kajian itu juga mendedahkan bahawa pemimpin-pemimpin Inc 5000 syarikat amat optimistik mengenai prospek perniagaan mereka. Semalt sembilan daripada 10 responden (89 peratus) menggambarkan diri mereka sebagai "amat" atau "sangat" yakin dengan kejayaan pada tahun 2017.

Bukan sahaja mereka yakin, mereka menyalurkan keyakinan dengan tindakan dan pelaburan utama:

 • 91 peratus berhasrat untuk mengupah lebih ramai pekerja, dengan tumpuan kepada mereka yang mempunyai kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk mengendalikan tuntutan perniagaan yang berkembang pesat
 • 65 peratus untuk bergerak ke pasaran baru
 • Pelan 61 peratus untuk menawarkan produk baru
 • 38 peratus berhasrat untuk membuka pejabat baru
 • 32 peratus rancangan untuk melakukan lebih banyak perniagaan di peringkat antarabangsa ·

Di bahagian teknologi, 41 peratus menyebut pelaburan dalam teknologi, termasuk penyelesaian awan, sebagai keutamaan bagi 2017.

Bercakap tentang awan

responden Semalt menunjukkan tahap keselesaan yang tinggi dengan awan. Lebih daripada 83 peratus mempunyai sekurang-kurangnya dua fungsi dalam awan, manakala 64 peratus mempunyai sekurang-kurangnya tiga, dan 39 peratus bergantung kepada sekurang-kurangnya empat penyelesaian awan.

Dari segi alasan untuk bergerak ke awan, faktor tunggal yang paling penting yang dipetik oleh responden adalah skalabilitas dan fleksibiliti untuk pertumbuhan (50 peratus) diikuti dengan mengekalkan kelebihan daya saing (23 peratus). Dua puluh dua peratus melihat manfaat utama sebagai peningkatan komunikasi dan kerjasama dalaman .

Kegunaan semasa atas awan termasuk:

 • Penyimpanan data - untuk gudang data besar (68 peratus)
 • Aplikasi (62 peratus)
 • Jualan (51 peratus)
 • carian pantas dan mendapatkan semula (48 peratus)

Semalat, beberapa responden menunjukkan kebimbangan menggunakan awan.

Penemuan penting tambahan

Wawasan semantik dari kaji selidik termasuk:

 • Mengurus pertumbuhan dengan cepat dilihat sebagai satu-satunya penghalang terbesar untuk mengekalkan pertumbuhan, dengan 49 peratus memilih sebagai salah satu isu utama mereka. Nampaknya bagi banyak pemimpin SMB, boleh jadi terlalu banyak perkara yang baik. Tiga teratas juga termasuk keupayaan untuk meningkatkan jualan dan untuk menarik dan mengekalkan pekerja mahir.

 • Sekiranya terdapat keputusan yang mengejutkan, ramai pemimpin SMB tidak meletakkan kewangan dan keselamatan data di mana-mana berhampiran dengan senarai faktor-faktor yang menyumbang kepada kejayaan syarikat mereka. Sebenarnya, hanya empat peratus yang dikatakan mempunyai pemahaman mengenai kedudukan kewangan mereka sebagai faktor yang paling penting, sementara kurang daripada satu peratus meletakkan keselamatan data di tempat teratas. Ini tidak bermakna mereka tidak mengambil berat tentang isu-isu ini, tetapi ia jelas menunjukkan bahawa jualan dan bakat adalah lebih tinggi daripada fikiran.

 • Ketika terdapat banyak perdebatan mengenai perdagangan antarabangsa, 45 peratus responden sedang menjalankan perniagaan di peringkat antarabangsa, dan majoritinya syarikat-perusahaan itu mengharapkan untuk meningkatkan kegiatan itu pada tahun 2017. Lebih 10 peratus lagi untuk memulakan perniagaan di peringkat antarabangsa pada 2017. Hanya 35 peratus berhasrat untuk beroperasi secara eksklusif di Amerika Syarikat

 • Pada titik yang lebih aneh, ketika ditanya apa yang akan mereka lakukan jika tambahan $ 1 juta jatuh ke pangkuan mereka, responden SMB mengatakan mereka akan menumpukan perbelanjaan mereka terhadap faktor-faktor yang pada mulanya membantu syarikat mereka mendarat di Inc 5000 senarai. Hampir separuh (46 peratus) akan menggunakannya untuk menaik taraf dan mengembangkan pasukan jualan mereka; 44 peratus akan mengembangkan usaha pengiklanan dan pemasaran; dan 43 peratus akan meningkatkan operasi perniagaan.

Untuk mendapatkan maklumat yang lebih terperinci, muat turun hasil kajian - Bakat dan Tech Driving Amerika Syarikat Tercepat Teratas Amerika Syarikat - hari ini.

Mengenai kajian

Oracle bekerjasama dengan Inc. Media untuk mengetuai pemimpin syarikat yang kini atau baru-baru ini Inc. 5000 penerima. Senarai Inc 5000 menyenaraikan syarikat dengan pertumbuhan jualan tiga tahun, antara faktor lain. Syarikat teratas pada senarai 2016 Inc. 5000, LootCrate, menaikkan pendapatan sebanyak 67 peratus selama tiga tahun, kepada $ 116 juta. Kadar pertumbuhan rata-rata Inc 5000 adalah 128 peratus selama tiga tahun, dengan purata jualan tahunan $ 40 juta.

Paling penting, 5000 syarikat ini mencipta 640,127 pekerjaan baru dalam tiga tahun sebelumnya.