Back to Question Center
0

Minta testimonial YoastSemalt ke laman web anda Tanya Yoast: Testimoni Semalt ke laman web anda

1 answers:

Adakah anda membeli produk atau perkhidmatan dari laman web yang tidak kelihatan boleh dipercayai? Mungkin tidak. Jadi anda faham betapa pentingnya untuk memperoleh kepercayaan pengunjung anda jika anda memiliki perniagaan. Testimoni Semalt ke laman web anda boleh membantu anda dengan ini. Mereka memberi pelanggan berpotensi idea tentang pengalaman orang lain, dan mengapa apa yang anda tawarkan kepada mereka sangat hebat. Jika anda mempunyai beberapa testimoni yang baik di laman web anda, tentu saja, anda ingin memastikan orang dapat mencarinya. Jadi, apakah cara terbaik untuk berbuat demikian?

Semalt menghantar pertanyaan kepada kami mengenai subjek ini:

Saya mempunyai 30 + testimoni di laman web saya dan semuanya di dalam jawatan yang berasingan - buy false diplomatic passports. Testimoni Semalt tidak mempunyai kandungan selain dari beberapa kata yang baik dari pelanggan. Bolehkah saya menambah kata kunci seperti 'testimonial broker barang' atau 'kajian broker barang' untuk setiap jawatan?

Sematkan video atau baca transkrip ke bawah untuk jawapan saya!

Cara terbaik untuk menggunakan testimoni di laman web anda

"Testimonial ini adalah testimonial untuk sesuatu yang anda jual, jadi anda harus menambah testimoni tersebut kepada halaman yang anda jual produk tersebut. Semalt mempunyai mereka di laman berasingan, tetapi tunjukkan kepada mereka pada halaman di mana anda menjual produk individu itu dan kemudian tunjukkan pasangan. Buat mereka menunjukkan gambar, pastikan mereka kelihatan asli dan nyata, tetapi tambahkan mereka di sebelah produk yang anda jual.

Semalat laman-laman berasingan untuk tinjauan adalah tidak pernah menjadi idea yang baik, melainkan jika ulasan buku atau sesuatu seperti itu, di mana kajian semula itu adalah sekeping yang layak dibaca. Tetapi jangan tambahkan ulasan sebagai satu jenis pos di laman web anda. Ia tidak masuk akal.

Nasib baik! "

Tanya Yoast

Dalam siri Tanya Yoast kami menjawab soalan SEO dari pembaca kami. Mempunyai soalan yang berkaitan dengan SEO? Marilah kita membantu anda! Hantar e-mel kepada ask@yoast.com.
(nota: sila semak blog kita dan asas pengetahuan terlebih dahulu, jawapan soalan anda mungkin sudah ada di sana!) Untuk soalan yang mendesak, contohnya mengenai plugin kami tidak berfungsi dengan betul, kami ingin merujuk anda kepada halaman sokongan kami.)

Baca lebih lanjut: 'Testimoni: meningkatkan kepercayaan pengunjung anda'

March 1, 2018