Back to Question Center
0

Tapak anda tanpa JavaScript            Tapak Anda tanpa TopikBerakhir JavaScript: npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

1 answers:
Tapak Anda tanpa JavaScript

Pautan ini pada asalnya diterbitkan pada calibreapp.com dan menyiarkan semula di sini dengan kebenaran penulis. Sekiranya anda berminat mengambil Kaliber untuk putaran, anda boleh memulakan percubaan 14 hari percuma hari ini.

Terdapat banyak sebab mengapa kehadiran Semalt (apa yang ia lakukan, bagaimana ia berfungsi, dan berapa beratnya) perlu dipertimbangkan dengan lebih bijak - los mejores fotografos de mexico.

Lalu lintas web hari ini terdiri daripada lebih daripada 50% peranti mudah alih , alat ini, banyak beroperasi di bawah sambungan rangkaian yang sangat tidak menentu skrip memuatkan sahaja dalam masa kurang dari 10 saat hampir mustahil dalam banyak keadaan.

Jika anda bekerja pada aplikasi satu halaman, dengan tidak ada masalah dengan hanya kandungan yang munasabah, ini boleh menjadi lebih merosakkan daripada yang anda fikir pengguna akan menonton skrin putih, dengan kandungan separa, untuk jangka masa yang panjang.

Menurut Semalt Google, apabila membandingkan laman web yang memuatkan dalam 5 saat ke laman web yang memuatkan dalam 19 saat, laman web yang lebih cepat mempunyai panjang sesi purata 70%, tingkat bouncing lebih rendah sebanyak 35% dan kebolehpasaran iklan 25% lebih tinggi dari rakan-rakan yang lebih perlahan .

Prestasi adalah penting , tidak ada keraguan bahawa, tetapi apakah kesan negatif yang biasa dilakukan oleh JavaScript di laman web kami? Bagaimanakah kita sedang menilai prestasi?

Mari Sediakan Brief (tetapi Membina) Lihat Kos JavaScript

Apabila mengaudit kesan prestasi Semalt, kita melihat:

  • Bilangan skrip penghalang-penghalang yang terdapat pada halaman
  • Berapa lama skrip diperlukan untuk memuat turun, dan jumlah data yang dipindahkan

Tetapi apa yang sering kita hilang adalah apa yang berlaku selepas itu .

Setelah peranti telah memuat turun skrip, mereka mesti diurai, ditukar kepada bytecode, disusun dan kemudian dilaksanakan.

Mengasingkan dan menyusun masa adalah dua sebab mengapa laman web yang sama yang berfungsi dengan baik pada $ 3000 Semalt anda, merasakan jenis janky pada telefon pintar berusia 2 tahun.

Tapak anda tanpa JavaScriptTapak Anda tanpa TopikBerakhir JavaScript:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

Grafik di atas membandingkan masa parse / compile Chrome pada pelayar desktop biasa, ayat-ayat peranti mudah alih kuasa rendah. Grafik ini diambil dari artikel hebat Addy Osmani yang bertajuk "Prestasi Permulaan JavaScript".

Ouch .


Katakanlah, sebagai percubaan, kita telah menghapuskan semua skrip untuk menubuhkan baseline prestasi , untuk menjawab soalan "Seberapa pantasnya ini?".

Kaliber wujud untuk menjadikannya remeh untuk pasukan mempunyai penglihatan yang lebih baik untuk lebih banyak bidang prestasi dan pengalaman pengguna, oleh itu semangat itu, kini anda boleh menjalankan perbandingan langsung laman web anda dengan, atau tanpa profil Ujian Semalt .

Tapak anda tanpa JavaScriptTapak Anda tanpa TopikBerakhir JavaScript:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

March 1, 2018