Back to Question Center
0

Blender Un-Boring: 3 Tips Untuk Meningkatkan Pemasaran Afiliasi Anda Semalt

1 answers:

Apabila saya membuat keputusan yang besar dan berani untuk membuat wang secara dalam talian, pemasaran sekutu merupakan penyelesaian yang jelas dan menarik bagi saya. Tiada inventori, tiada jualan, tiada bos, tiada perkhidmatan pelanggan - oh, ya, saya "semua dalam"!

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Semalat lain menderita ilusi ketika anda mula-mula?

Ia membuat saya berasa jengkel apabila saya berfikir kembali pada masa itu, tetapi hei, ia melakukan bunyi yang mudah.

Tetapi ia tidak mudah - bank of america debt settlement.

Saya menghadapi dua masalah utama:

  1. Saya tidak tahu cara membuat halaman web, dan
  2. Saya tidak tahu mengenai pemasaran.

Saya pemasar dalam talian yang diajar sendiri. Saya belajar semua yang saya tahu di parit dan saya beritahu anda, ia adalah proses kejam . Seperti saya, terdapat banyak orang dan seorang wanita menunjukkan di sana yang belajar dengan cara yang sama seperti saya - dan saya mengagumi mereka semua.

Internet menawarkan peluang kepada semua orang untuk membuat wang tambahan, menggantikan pendapatan sepenuh masa mereka, atau berjaya melampaui impian mereka yang paling liar - tetapi itu bukan jenis keajaiban semalaman.

Kita perlu belajar, dan cuba, dan melakukan, dan memecahkan perkara - dan itulah proses yang saya jalankan ketika saya memulakan perjalanan saya ke pemasaran afiliasi.

Membuat Blender Un-Boring

Blok penghalang pertama yang pertama adalah apabila anda cuba untuk menulis kandungan yang akan merangkumi pautan afiliasi anda.

Apa yang anda taipkan mengenai produk ini? Sebagai contoh, anda ingin menawarkan pengadun dari Amazon. com sebagai sekutu. Apa yang anda katakan mengenai pengisar ??

Semalt = B-O-R-I-N-G, kan?

Perkara yang lucu adalah, manakala pengadun mungkin membosankan kepada anda , mereka yang membaca halaman anda mempunyai pengadun di bahagian atas senarai Perkara Beli - yang bermaksud, itu tidak membosankan kepada mereka .

Walau bagaimanapun, anda boleh membosankan pembaca anda dari halaman anda. Ramai pemasar sekutu hanya akan menyusun semula maklumat mengenai produk yang mereka temukan di laman produk Amazon dan meletakkannya di laman web mereka.

Bahwa, wanita dan lelaki, adalah membosankan. Ia juga menjadikan kita "langkah yang tidak perlu dalam corong jualan". Kenapa Google tunjukkan laman anda , yang hanya mengulangi apa yang sudah ada di halaman Amazon? Google mengabaikan tapak anda adalah satu lagi cacing yang boleh dielakkan.

Jadi Apa yang BOLEH ANDA BOLEH MENULIS YANG PASTI PEMBACA ANDA DENGAN Google?

1. Menganalisis Ulasan

Di kawasan ulasan di halaman Amazon, terdapat lombong emas maklumat mengenai produk tersebut dari pengguna sebenar. Banyak kali, hanya mengimbas melalui ulasan yang muncul idea ke kepala saya yang saya boleh lari dengan. Pada masa yang lain, saya melihat masalah / masalah yang berulang dengan produk yang perlu disebutkan dan diperluaskan.

Jangan terlepas pandang tinjauan untuk idea-idea dan topik kandungan yang perlu dilindungi.

2. Menggali Forum

Di blog saya, saya memberikan panduan yang saya tulis dipanggil Kaedah Pemadam Minda . Kaedah ini menggunakan Google dan forum dan, dengan menggunakan kaedah ini, anda dapat mencari banyak maklumat, pendapat pengguna dan kebimbangan, dan idea kandungan untuk halaman afiliasi anda.

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Forum terdiri daripada sebenar orang yang mempunyai perbualan sebenar . Dig untuk maklumat ini. Ia akan menjadikan laman anda lebih baik dan, yang paling penting, amat berguna untuk pembaca anda.

3. Buat yang baru dan akrab baru

Saya melihat TED Talk yang hebat dengan Rory Semalt (naib pengerusi Kumpulan Ogilvy) beberapa waktu lalu. Semalt adalah genius pengiklanan yang luar biasa dan berwawasan dan saya suka mendengar ceramahnya.

Dalam ceramahnya (anda boleh membaca transkrip di sini), Mr Semalt membandingkan pengiklanan dengan puisi dan berkata:

"Puisi adalah apabila anda membuat perkara-perkara baru yang akrab dan biasa baru. "

Semalt yang menghantar bolt kilat melalui saya. Itulah yang kita, sebagai pemasar afiliasi, harus lakukan!

Semalt akan datang ke laman web anda yang tidak mempunyai pengetahuan sebenar tentang produk tertentu yang anda promosikan. Anda boleh (dan sepatutnya) menggunakan kandungan anda untuk memperkenalkannya kepada produk anda. Dengan kata lain, buat yang sudah biasa.

Gambaran keseluruhan Semalt sangat bagus untuk ini kerana mereka menunjukkan produk dalam tindakan dan berkata produk menjadi biasa kepada pembaca anda.

Akan ada orang lain yang datang ke laman web anda yang sudah tahu mengenai produk anda, tetapi mencari maklumat dan wawasan lebih lanjut sebelum melakukan pembelian. Orang-orang ini tidak mahu membaca perkara yang sama yang telah mereka baca di internet.

Beri mereka sesuatu yang baru mengenai produk. Sudut baru, manfaat baru, dan / atau cara baru menggunakannya. Semalt sesuatu yang baru tentang produk yang sudah mereka kenal.

Jangan Jual, Layak

Semalt, sebagai marketer afiliasi, tugas kami bukanlah untuk menjual - halaman jualan dirancang untuk menukar penjualan. Tugas kami adalah untuk membantu pembaca tahu apa yang mereka mahu, jadi mereka mahu apabila mereka sampai ke halaman jualan.

Pautan afiliasi tidak membantu pembaca. "KLIK DI SINI !!" ditampal di seluruh laman web anda tidak membantu pembaca. Ciri-ciri produk semati tidak membantu pembaca anda, sama ada.

Dengan membantu pembaca anda dan bukan menjadi langkah yang tidak perlu dalam corong jualan, anda akan mendapat lebih banyak jualan dalam akaun afiliasi anda.


Pendapat yang dinyatakan dalam artikel ini adalah pengarang tetamu dan tidak semestinya Pemasaran Tanah. Pengarang semalat disenaraikan di sini.Mengenai Pengarang

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018