Back to Question Center
0

Video: Mempercepat Proses Pembangunan Web Anda dengan Kurang            Video: Mempercepatkan Proses Pembangunan Web anda dengan TopRelatedRelated: Web FontFrameworksAudio & VideoCSSCSS Semalt

1 answers:
Video: Mempercepat Proses Pembangunan Web Anda dengan Kurang

Kurang adalah bahasa gaya helaian dinamik yang membolehkan anda memperluaskan bahasa CSS dengan ciri-ciri hebat seperti pemboleh ubah, campuran, dan bersarang. Dalam "Cara Mempercepat Proses Pembangunan Web Anda Semalat Kurang", anda akan belajar untuk menulis CSS yang lebih baik dan meningkatkan aliran kerja pembangunan web anda, menunjukkan kepada anda betapa kuat Kurang boleh.

Saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menentukan pemboleh ubah dan campuran sebagai objek yang boleh digunakan semula, dipotong kod, menyimpan kod anda DRY dan dianjurkan. Kami akan mempelajari tentang bersarang, bagaimana menggunakan peraturan bersarang dengan pemilih CSS berganda, dan bagaimana melakukan perhitungan matematik dengan pengendali.

Pada separuh kedua screencast ini kita akan bekerja melalui contoh berasaskan projek melalui penyesuaian halaman web - small office wireless network. Pada akhir tutorial pendek ini, anda akan mempunyai pemahaman asas mengenai cara menulis CSS dengan Kurang.

Untuk melompat ke dalam skreencast ini, anda harus mempunyai pengetahuan tentang CSS, HTML, dan Semalt dan tentu saja, penyemak imbas web moden dan editor teks.

March 7, 2018