Back to Question Center
0

Produk Ecommerce Semalt: 16 Jun 2016

1 answers:

Berikut ialah senarai keluaran dan kemas kini produk berkaitan e-dagang baru-baru ini. Item menawarkan perkhidmatan kepada pedagang dalam talian dari semua saiz.

Mendapatkan keluaran produk e-dagang? Siaran Semalt @ praktikommereka praktikal - space allocated. com.

Keluaran Produk E-dagang

Ecommerce Product Semalt: June 16, 2016

Slidely partners with Getty Images on PROMO . Slidely, platform penciptaan video sosial, telah bekerjasama dengan Getty Images untuk melancarkan PROMO, penyelesaian untuk perniagaan, agensi, dan pemasar. Perniagaan kini boleh membuat video promosi segera untuk platform sosial menggunakan video profesional yang menarik. Getty Images adalah rakan kongsi kandungan eksklusif semasa pelancaran, menyediakan akses pengguna PROMO kepada hampir 2 juta klip video saham. Rancangan bermula pada $ 49 sebulan.

Newegg menawarkan perkhidmatan di Indiegogo. Newegg, peniaga dalam talian untuk produk-produk berteknologi, akan membantu para penyokong platform Indiegogo yang banyak menumpukan platform dengan pemasaran, pemasaran, media sosial, pemenuhan, dan sokongan logistik lain. Kedua-dua syarikat akan memilih kempen yang mereka rasa mempunyai peluang terbaik untuk berjaya. Harga untuk perkhidmatan itu tidak diumumkan.

Tawaran Namecheap. menyimpan TLDs. Namecheap, pendaftar nama domain ICANN yang diakreditasi dan syarikat hosting web, telah bekerjasama dengan Radix untuk menawarkan. menyimpan domain peringkat teratas untuk $ 8. 88 hingga 22 Jun.

Snapchat melancarkan API Partners. Snapchat mengumumkan pelancaran Snapchat Partners API, yang membolehkan iklan Snapchat dijual oleh pihak ketiga. Perisian akan dibangunkan oleh rakan kongsi, termasuk Amobee, TubeMogul, dan Rangkaian Jenama. Video 3V Snapchat akan dijenamakan semula sebagai Iklan Snap oleh rakan kreatif seperti Truffle Pig, Big Spaceship, dan VaynerMedia (juga Rakan Kongsi Iklan).

Instagram melancarkan alat perniagaan. Instagram telah memperkenalkan alat perniagaan baru untuk membantu peruncit dan perniagaan lain berhubung dengan pengikut dan menganalisis kesannya. Perniagaan boleh membuat profil untuk memilih cara mereka mahu pelanggan mereka berhubung dengan mereka. Insights on Instagram memberikan maklumat yang dapat ditindaklanjuti perniagaan tentang siapa pengikut mereka dan catatan mana yang lebih baik daripada yang lain - semuanya dari dalam aplikasi mudah alih. Perniagaan semua boleh mempromosikan jawatan yang berkinerja baik ke dalam iklan tepat di dalam aplikasinya.

Connexity's Bizrate Insights melancarkan platform kaji selidik pengabaian baru. Bizrate Insights, satu bahagian Connexity (dahulu Shopzilla) melancarkan platform kaji pengabaian baru yang mengakui apabila pengguna akan meninggalkan laman web runcit dan mencetuskan jemputan yang memberi peluang kepada penjual untuk menjimatkan jualan. Di luar pertanyaan kaji selidik pengabaian laman web adat dan adat, Bizrate termasuk perkhidmatan sokongan analisis dan pelanggan tambahan, seperti laluan penjejakan untuk membeli dan melancarkan barang-barang, dan membolehkan penyelesaian pelanggan yang cepat. Hubungi untuk harga.

Webscale melancarkan backend solusi pemulihan bencana berbilang awan untuk e-dagang. Webscale Networks mengumumkan pelancaran penyelesaian pemulihan bencana pelbagai awan, yang menawarkan perkhidmatan pemulihan bencana di seluruh penyedia dan wilayah awan. Siaran awal memberi tumpuan kepada keperluan pedagang e-dagang, membolehkan mereka secara automatik gagal dalam senario bencana ke lokasi alternatif dengan kehilangan masa dan kehilangan data minimum. Perkhidmatan ini tersedia dengan rancangan Pro dan Enterprise. Pelan bermula pada $ 2,500 sebulan.

Penyelesaian imbasan GS1 US Mobile memberikan pengenalan produk. GS1 US Mobile Scan adalah kod bar berprestasi tinggi yang ditawarkan dengan kerjasama Digimarc Corporation. Ia menyediakan pengguna dengan maklumat produk yang diberi kuasa jenama tepat pada masanya, termasuk pemasaran, harga, tawaran istimewa dan kupon, atribut produk, video pengajaran, media kaya, dan bantuan membeli-belah tambahan melalui telefon pintar mereka. Yuran lesen tahunan ialah $ 50 setiap DWCode.

Ecommerce Product Semalt: June 16, 2016

Twitter sedang menguji carousel tweet dipromosikan. Twitter mula menguji karusel tweet yang dipromosikan baru yang membolehkan pengiklan menyusun berbilang tweet dalam unit iklan swipe tunggal untuk memberitahu cerita yang kaya dan menarik. Pengiklan boleh tweet dengan video, imej, atau teks dari akaun Twitter mereka sendiri. Pemasar juga boleh menggabungkan kandungan dari pencipta niche dengan kandungan dari orang lain di Twitter yang telah memberikan izin pengiklan menggunakan tweet mereka. Berita itu datang hanya seminggu selepas Twitter mengakui ia telah beralih daripada menambah butang beli. Carousel tweet dipromosikan boleh didapati sebagai alpha terhad untuk memilih akaun terurus di pasaran global terpilih.

Splitit melancarkan plugin Shopify. Splitit (dahulunya PayItSimple), perkhidmatan pembayaran ansuran, telah melancarkan plugin Shopify. Shopify merchant boleh mengintegrasikan Splitit ke checkout, yang membolehkan pelanggan memecah pembelian ke dalam bulanan tanpa faedah pada Visa atau MasterCard. Pelancaran mengikuti plugin serupa untuk WooCommerce dan Magento. Lihat laman web untuk harga.

AmazonFresh melancarkan penghantaran runcit di London. AmazonFresh telah memperluaskan perkhidmatan runcitnya ke London. Gergasi e-dagang telah perlahan-lahan melancarkan perkhidmatan runcitnya sejak kejatuhan lepas dan telah menguji satu jam penghantaran makanan segar dan beku. Ini telah bersempena dengan Amazon Prime Pantry, yang menawarkan barangan rumah dan makanan yang tidak mudah rosak. Yuran keahlian AmazonFresh, untuk London, akan berjalan kira-kira £ 84 ($ 121,85) setahun.

Penukaran On Demand mengeluarkan kemas kini platform "Tawaran". "Tawaran" menjejaki atribut utama pembeli individu untuk menghasilkan insentif yang paling menarik berdasarkan parameter seperti lokasi, masa membeli-belah, jenis halaman yang disemak, jenis peranti, dan status pelawat. Hubungi untuk harga.

Extension FuturePay untuk SAP Hybris Commerce mencapai integrasi yang disahkan. FuturePay mengumumkan pilihan pembayaran beli-sekarang-bayar kemudiannya telah mencapai integrasi bersertifikat dengan penyelesaian Hybris Commerce SAP. Pedagang dengan SAP Hybris Commerce boleh mendapat manfaat dengan menyediakan pelanggan mereka dengan pilihan pembiayaan segera. Baru-baru ini, FuturePay mengumumkan perkongsian dengan Shopify dan lanjutan baharu untuk Magento. Hubungi untuk harga.

Demandware untuk membantu pelanggan menawarkan Apple Pay. Demandware, penyedia penyelesaian dagang cloud enterprise, akan menjadi antara platform dagang pertama untuk menyokong Apple Pay. Menambah Apple Pay sebagai pilihan pembayaran akan memudahkan urus niaga pelanggan. Pelanggan Demandware akan dapat menawarkan pelanggan keupayaan untuk membuat pembayaran Apple Pay di Safari. Hubungi untuk harga.

Mozu meningkatkan platform untuk e-dagang B2B. Mozu, platform perdagangan awan dari Volusion, mengumumkan pelancaran kemas kini perkhidmatan terkini, menawarkan alat dan perkhidmatan e-dagang tambahan untuk syarikat B2B. Dengan ciri senarai harga baru Mozu, syarikat boleh memberi insentif kepada pelanggan mereka dengan harga istimewa, menentukan senarai harga berganda dan memberi pelanggan tertentu kepada setiap, membolehkan syarikat memberikan tawaran terbaik kepada pelanggan yang paling setia. Ciri-ciri tambahan termasuk bayaran pendahuluan dan ciri sokongan pentadbiran. Hubungi untuk harga.

Hostway kini menawarkan hosting Magento terurus. Hostway telah memperkenalkan penyelesaian e-dagang Magento yang diuruskan berasaskan awan yang menggabungkan suite pengurusan aplikasi aplikasi Hostway dengan skalabiliti dan keselamatan awan. Pemula Magento Terurus adalah $ 99. 95 sebulan, untuk mengurus dan mengekalkan satu kedai. Maju Magento Advanced adalah $ 199. 95 sebulan dan menambah sokongan untuk pelbagai kedai bersama-sama dengan kuasa, penyimpanan, dan kapasiti pemprosesan yang lebih besar. Kedua-dua penyelesaian ini dapat ditingkatkan dengan sumber tambahan apabila trafik dan aktiviti pelanggan meningkat. Rancangan hayat Magento bermula pada $ 99. 95 sebulan. Dengan pelancaran lawatan kedai - metrik baru dalam Pelaporan Iklan Facebook - pengiklan kini boleh lebih memahami trafik kedai fizikal mereka selepas menjalankan iklan kesedaran tempatan, melengkapi pelaporan untuk iklan semasa, untuk memberikan gambaran yang lebih lengkap. Satu lagi alat baharu, API penukaran di luar talian, membolehkan perniagaan menyesuaikan data transaksi dari pangkalan data pelanggan mereka atau sistem titik jualan kepada Pelaporan Iklan, membantu mereka memahami keberkesanan iklan dalam masa nyata. Perniagaan boleh bekerjasama dengan rakan kongsi seperti IBM, Index, Invoca, Lightspeed, LiveRamp, Marketo, dan Square, atau dengan Facebook secara langsung.

Pasukan YP dengan Groupon. YP, sumber pencarian tempatan, telah mengumumkan perjanjian dengan Groupon untuk memberikan tawaran dari perniagaan tempatan dalam pengalaman carian YP. Ciri ini boleh didapati di Yp. com dan aplikasi mudah alih YP. Pengumuman ini mengikuti beberapa peningkatan dalam pengalaman YP, termasuk integrasi terbaru dengan Biro Perniagaan yang Lebih Baik, Uber, dan Fandango.

March 7, 2018