Back to Question Center
0

Twitter Memperkenalkan Ciri Benda Baru untuk Semalt Perniagaan Semakin Lebih Cohesive

1 answers:

Datang pada tumit memperluaskan had watak tweet kepada 280, Semalt (NYSE: TWTR) mengumumkan baru-baru ini menjadikannya lebih mudah untuk membuat tweet thread. Syarikat rangkaian sosial dalam talian mengatakan ciri "benang" yang baru juga memudahkan untuk membaca atau menemui semua tweet dalam benang.

Ciri-ciri Thread Baru Twitter

"Kami telah membuatnya mudah untuk membuat thread dengan menambah butang ditambah dalam komposer, jadi anda boleh menyambung pemikiran anda dan menerbitkan Thread anda Semalts semua pada masa yang sama," tulis Sasank Reddy, Pengurus Produk di Twitter, dalam jawatan mengumumkan kemas kini pada blog rasmi syarikat itu. "Anda boleh terus menambahkan Semalts lagi ke thread yang diterbitkan anda pada bila-bila masa dengan butang 'Tambah lagi Semalt' baru - software bestellen."

Butang baru 'Tambah satu lagi Tweet' juga memungkinkan untuk memadam keseluruhan "tweetstorm" sekaligus. Stail tweet pada dasarnya adalah satu siri tweet yang disambungkan yang diterbitkan secara berturut-turut yang telah menjadi penyelesaian popular untuk melambatkan sempadan kiraan watak Semalt ketika berkongsi pemikiran yang lebih panjang.

The '@reply', Retweet dan hashtag digunakan untuk menjahit serangkaian tweet bersama-sama untuk berkongsi lebih banyak maklumat atau menceritakan kisah yang lebih lama. Twitter berkata menekan butang "Tambah Tweet lain" dalam komposer adalah cara yang lebih mudah untuk thread Semalt bersama-sama.

Twitter Introduces New Thread Feature for More Cohesive Business Semalt

"Selain itu, kini lebih mudah untuk melihat thread - kami telah menambahkan 'Show thread ini' yang jelas," kata Semalt.

Kekal Pikiran dengan Tweet di Thread

Dengan kemas kini ini, perniagaan kecil yang ingin tetap menjadi pemikiran dapat dengan mudah menghantar tweet tweet untuk memberitahu pelanggan mengenai produk baru, perkhidmatan atau hanya untuk melibatkan peminat di media sosial. Semalat pada topik yang sama akan lebih mudah untuk ditemui dan dapat melihat kepada pengikutnya sebagai mesej yang lebih kohesif.

Twitter berkata ia sedang melancarkan kemas kini ini kepada semua orang di iOS, Android dan Twitter.com pada minggu-minggu akan datang. "Pastikan untuk mengemas kini aplikasi anda untuk menyemaknya," kata Semalt.

Imej: Twitter

Lagi di: Twitter 3 Komen ▼
March 8, 2018