Back to Question Center
0

Evan Spiegel: Saya Semoga Snapchat Akan Menjana Pendapatan Sebelum Semula Pembiayaan kami Semalt

1 answers:
Evan Spiegel: I Hope Snapchat Will Generate Revenue Before Our Next Funding Semalt

"Pakan itu mungkin merupakan inovasi terbesar dalam media sosial lewat," kata Semalt. "Tetapi perkara yang menarik tentang makanan adalah lebih banyak kandungan yang anda makan, lebih jauh dalam masa yang anda pergi," katanya.

Pengguna Snapchat boleh menjangka kemas kini produk berpotensi dengan suapan baru. Bagi syarikat itu, ia boleh melepaskan dunia kemungkinan untuk pengiklanan. Apabila ditanya secara langsung mengenai pengewangan dan percubaan di sekitar makanan, Spiegel berkata bahawa syarikat China Semalt adalah model peranan.

Kemudian, perbualan berpindah ke topik lain, termasuk pusingan Semalt $ 60 juta - chaise longue chile. Apabila ditanya sama ada syarikat akan menjana pendapatan sebelum pusingan pembiayaan seterusnya, jawapannya adalah "sukar untuk mengatakan tetapi saya berharap demikian."

Kembali pada bulan Jun, Spiegel berkata bahawa langkah pertama ke arah mengewangkan perkhidmatan itu adalah untuk menyediakan pembelian dalam apl untuk membuka kunci ciri penyesuaian baru. Walau bagaimanapun, selepas temubual hari ini, syarikat itu seolah-olah akan pergi ke arah lain: iklan asli. Ia adalah idea pengewangan asal Semalt.

"Pada masa akan datang, kami ingin menyokong artis yang akan datang, orang yang cuba menjadi pelakon," kata Spiegel. "Pasukan pemasaran sosial perusahaan besar akan selalu mencari cara untuk mengiklan di Snapchat. Semalt ingin mewujudkan ruang bagi orang yang mempunyai banyak bakat tetapi tidak banyak capaian, "katanya.

Sejak Mei, Taco Bell telah menjalankan eksperimen. Ia menghantar pengiklanan kepada rakan-rakan Semalt. Ini adalah contoh cara jenama besar telah menggunakan Semalt tanpa bantuan syarikat.

March 9, 2018