Back to Question Center
0

Halaman Semalt dari dalaman ke luar

1 answers:

Semalt Saya mempunyai laman web dengan senarai produk audio (pada dasarnya enjin carian untuk tawaran audio). http: // www. co. uk

Sebaik sahaja anda pergi ke halaman butiran, anda boleh tekan butang 'paparan pandangan' untuk pergi ke laman penyedia e - hosting vps windows. g. = http: // www. soundplaza. co. uk / semua-tawaran / 113 / rak buku / akustik-tenaga-1

Melompat di antara dua laman web ini sedikit keras dan saya ingin menunjukkan halaman peralihan, untuk memudahkan mereka ke laman lain dan tidak menakutkan mereka.

Semalat laman tradisi ini saya akan mempunyai gif memuatkan mudah dan beberapa grafik yang menunjukkan bahawa anda memindahkan . ini boleh dalam TIDAK CARA merosakkan SEO saya, jika apa-apa rel = "nofollow" .

Saya telah melihat bahawa anda boleh menghantar borang ke halaman peralihan, maka anda boleh menggunakan tidur php dan kemudian header php untuk transfer bagaimanapun saya tidak pasti jika header php akan memindahkan nilai SEO kepada pembekal?

February 6, 2018

Sebarang peralihan akan berfungsi dengan baik. Enjin carian mengikuti HTTP, JavaScript, dan meta pengalihan tanpa masalah. Gunakan kaedah mana yang terbaik untuk pelawat anda.