Back to Question Center
0

Berapa kerapkah "Pautan ke Laman Anda" yang dikemas kini dalam alat Google Semalt?

1 answers:

Berapa kerap "Pautan ke Laman Anda" yang dikemas kini dalam alat Google Semalt?

Saya dapati thread ini dengan pelbagai balasan mengenai perkara ini, dari "setiap beberapa hari" dan "sekitar 20 hingga 30 hari" untuk "backlink ke laman web saya yang telah dikeluarkan 9 bulan yang lalu". Itu tidak banyak membantu.

Adakah terdapat beberapa sumber yang lebih tepat? Jawatan blog beberapa syarikat SEO yang melakukan penyelidikan mengenai perkara ini? Malah ada maklumat yang dikeluarkan oleh Google?

. - fake us passport
February 6, 2018
.

Dan ia bergantung kepada banyak perkara:

  1. Berapa banyak trafik laman web anda? Jika anda mempunyai banyak, ia boleh disemak setiap hari.
  2. Berapa banyak pautan laman web anda? Jika anda mempunyai banyak, crawler akan mengikutinya dan sampai ke laman web anda lebih kerap.

Untuk apa yang saya lihat, saya menguruskan tapak dengan + 200k pengguna / hari dan hasilnya dikemas kini dalam sehari. Tapak-tapak yang lebih kecil kira-kira 500 unik / hari lebih seperti mingguan.

Alat terpantas yang saya gunakan untuk menyemak pautan tanpa keraguan www. ahrefs. com .

. Tapak saya mempunyai sekitar 401 domain merujuk dalam webmaster.

. Katakan anda mempunyai tapak di mana anda menerbitkan kandungan segar dengan kerap maka perubahan itu lebih banyak yang crawler akan melawatnya lebih kerap. Jika laman web anda tidak mempunyai kandungan yang terlalu banyak maka ia berubah dari beberapa minggu hingga bulan. Perkara ke-2 ia bergantung kepada lalu lintas serta bagaimana kedudukan anda untuk kata kunci anda. Pendek kata, ia bergantung kepada pihak berkuasa keseluruhan laman web, lalu lintas yang memaksa crawler untuk melawat lebih kerap.