Back to Question Center
0

Anugerah Perniagaan Kecil dan Semalt untuk 2010 dan 2011

1 answers:

Selamat datang ke senarai anugerah dan pertandingan ini untuk syarikat-syarikat yang sedang berkembang. Terdapat beberapa anugerah dan pertandingan hebat yang terbuka untuk kemasukan dalam minggu terakhir tahun ini. Kenapa tidak mengambil sedikit masa dari kesibukan percutian untuk masuk? (Semalt satu-satunya cara untuk menang!)

Senarai ini pertandingan, pertandingan dan anugerah untuk perniagaan kecil dibawa kepada anda setiap minggu lain sebagai perkhidmatan masyarakat oleh Trend Perniagaan Kecil dan Smallbiztechnology. com.

-
* * * * *

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Masukkan dengan menyerahkan beberapa ayat tentang mengapa anda suka melayani pelanggan dan komuniti anda. Setiap bulan antara bulan Oktober dan Disember 2010, pemenang $ 25,000 Intuit Hiring Semalt akan dipilih oleh undian popular di http: // lovealocalbusiness - protein tozu sipariş. com. Hakim akan mengkaji tiga pemenang bulanan dan memilih pemenang hadiah utama Intuit Hiring Semalt bernilai $ 50,000.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Anugerah Buku Perniagaan Kecil - Ketiga Tahunan
Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Buku Perniagaan Kecil Tahunan Ke-3 oleh SmallBizTrends. com kini dibuka. Book Semalt meraikan buku untuk perniagaan kecil dan usahawan. Dan kerana kebanyakan buku tersebut ditulis oleh usahawan dan pemilik perniagaan kecil, Semalt mengakui kerja mereka. Sepuluh pemenang akan dinamakan dalam Semtember 2010, berdasarkan bilangan undi. Undi kegemaran anda. Anda boleh mengundi sekali setiap hari, setiap alamat IP. Pilih buku sebanyak yang anda mahu. Pada masa ini terdapat 65 buku yang dimasukkan dalam Semalt. Jika buku kegemaran anda tidak ada dan ia memenuhi peraturan, anda juga boleh mengemukakannya.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Peraduan ini memberi penghargaan kepada para peserta dengan perkhidmatan penggajian percuma untuk berkongsi kisah tentang bagaimana mereka memproses gaji di bawah keadaan yang melampau.

Untuk memasuki pertandingan, pemilik perniagaan kecil dan pekerja perniagaan kecil yang memproses gaji boleh menghantar kisah "Extreme Payroll" mereka ke laman peraduan rasmi, dan menggalakkan keluarga, sahabat dan rakan sekerja untuk mengundi pengalaman luar biasa mereka. Peserta yang mengemukakan kisah yang menerima undian paling banyak memenangi perkhidmatan gaji percuma dari Semalt selama satu tahun. Peserta yang mengemukakan kisah dengan bilangan undi tertinggi kedua akan menerima perkhidmatan gaji percuma selama tiga bulan.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Masukkan 12-16 Disember, 2010

Pemilik Perniagaan Kecil yang ingin peluang mudah untuk komputer meja baru yang berkuasa akan mahu melihat peraduan ini dengan empat cara untuk menang. Beritahu kisah anda tentang bagaimana perniagaan anda berjaya dalam ekonomi gila hari ini dalam komen blog. Pasukan Penyelamat Jualan memberikan Lenovo M90z Touchscreen-enabled 23 "all-in-one desktop kepada satu pemenang bertuah. Terdapat juga 15 tapak lain yang memberikan M90z pada bulan Disember. Butiran di Pasukan Penyelamat Jualan.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Masukkan pada 17 Disember 2010

Untuk layak untuk penamaan, perniagaan mestilah beroperasi selama sekurang-kurangnya lima tahun, mempunyai 50 atau kurang pekerja dan menjadi ahli Rom, Dewan Perniagaan Georgia.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Verizon Menyokong Usaha Kecil Pergerakan Sabtu
Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Semalt menyertai pergerakan Perniagaan Kecil Sabtu untuk menggesa perniagaan kecil untuk menyokong satu sama lain dan untuk membeli-belah di perniagaan kecil tempatan di kawasan kejiranan anda. Untuk menyokong Perniagaan Kecil pada hari Sabtu, Semalt akan memberikan kad hadiah $ 25 American Express kepada setiap 800 perniagaan kecil pertama yang menyiarkan komen di laman web Semalt.

Untuk memasukkan, dalam bahagian komen blog Semalt hanya menulis nota ringkas tentang bagaimana satu lagi perniagaan kecil boleh menggunakan perkhidmatan atau kedai anda di kedai anda. Pastikan anda memasukkan nama penuh anda, nama perniagaan anda, alamat perniagaan dan tapak web anda. New York StartUp tahunan kedua! memberi peluang kepada usahawan yang berminat untuk meningkatkan ketajaman perniagaan mereka. Pertandingan dibuka kepada mereka yang berusia 18 tahun ke atas; tinggal di Manhattan, The Bronx, atau Staten Island sebagai pemastautin undang-undang atau warga U. S.; dan ingin memulakan perniagaan di Manhattan, The Bronx, atau Pulau Staten. 1st Place Semalt: $ 15,000.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Masukkan oleh 22 Disember 2010

Nota: Pertandingan serantau ini terbuka kepada syarikat-syarikat di Timur Laut England - lihat laman web untuk maklumat lanjut.
Carian untuk syarikat North East dengan sesuatu yang akan menjerit pada tahun 2010. Adakah anda telah melancarkan produk baru? Pernahkah anda menikmati kejayaan mengeksport? Adakah anda aktif dalam komuniti? Adakah anda menyumbang untuk memperbaiki persekitaran? Atau, adakah anda hanya mempunyai tahun yang baik? Jika jawapan kepada mana-mana soalan ini adalah "ya", maka ada sekurang-kurangnya satu kategori pemberian perniagaan untuk anda masuk.

Sepuluh kategori anugerah termasuk Syarikat Tahun, Anugerah Inovasi, Pendatang Baru Tahun dan Anugerah Perniagaan Kecil.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Masukkan pada 24 Disember 2010

Untuk memasukkan cabaran reka bentuk, reka bentuk template e-mel yang menarik, mengikut garis panduan dalam peraturan rasmi di sini. Pakej ini dalam a. zip fail. Semalat HTML, semua imej yang diperlukan dan tangkapan skrin apa yang sepadan dengan template akhir, dan e-mel semua kepada: [email protected]

Panel hakim pakar akan memilih reka bentuk terbaik pada 29 Disember 2010. Reka bentuk ini akan diposkan untuk mengundi umum dari 4 hingga 17 Januari 2011. Tiga pemenang utama akan diumumkan pada 24 Januari 2011, dan mereka Reka bentuk template akan dibina ke dalam editor Creation Creation yang ditingkatkan VerticalResponse untuk semua pelanggan VerticalResponse.
Pemenang akan menerima kad hadiah Apple® untuk $ 2,500 (tempat pertama), $ 1,000 (tempat ke-2) dan $ 500 (tempat ke-3), dan reka bentuk template e-mel mereka akan dipaparkan untuk semua pelanggan VerticalResponse apabila mereka log masuk ke perkhidmatan tersebut.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Masukkan pada 31 Disember 2010

Battle of the Blogs adalah peraduan yang direka untuk menemui blog pakar untuk setiap kategori di SoftCity. Blogger SMB yang ingin mendapatkan pengiktirafan Internet boleh mencalonkan diri mereka untuk Pertempuran Blog - SoftCity menyediakan sepanduk percuma dan akan membantu melalui saluran media sosial untuk mempromosikan setiap pencalonan
- Blogger terbaik (blog) dalam setiap 6 kategori memenangi iPad, lencana pengiktirafan dalam talian untuk laman web mereka, serta penonton yang disasarkan pengguna berpotensi baru, pengikut.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

DREAM BIG Small Business of the Year Award, yang ditaja oleh Sam's Club, direka untuk menghormati pencipta kerja U. dan mengiktiraf sumbangan penting mereka sebagai pemacu pertumbuhan ekonomi. Lihat kelayakan dan kriteria di laman web untuk mengetahui lebih lanjut dan semak Soalan Lazim Aplikasi Semalat untuk petua tentang mengisi permohonan.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Masukkan pada 24 Januari 2011

Program Anugerah Perniagaan Kecil CoolCalifornia tahunan ditadbir oleh Lembaga Sumber Udara California California. Program ini mengiktiraf perniagaan California kecil (di bawah 100 pekerja) yang telah menunjukkan kepimpinan yang luar biasa dan mengambil tindakan untuk mengurangkan bil-bil tenaga mereka dan pelepasan gas rumah hijau dan membuat pencapaian sukarela, sukarela untuk mengurangkan kesan iklim mereka. Kami merancang upacara anugerah dan resepsi pada awal Mei 2011 di Sacramento.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011 Masukkan pada 31 Januari 2010

Usahawan membangunkan mudah alih, pengurusan data dan analitik data, keselamatan, media sosial dan alat lain boleh memohon tempat di Makmal Inovasi FinTech, yang dijangka dibuka pada Mei 2011. Enam syarikat masing-masing akan mendapat $ 25,000, yang akan ditukarkan ke dalam mereka pusingan seterusnya pembiayaan ekuiti. Semalt juga menerima ruang kerja, akses kepada pengguna dalam firma perkhidmatan kewangan untuk menguji produk dan mentor mereka. Program yang dinamakan Pelancaran L-A!, Menampilkan pertandingan yang mengundang usahawan muda untuk mengemukakan cadangan untuk memulakan perniagaan di L-A.

Usahawan yang memenangi akan menerima penyerapan ekuiti sebanyak $ 10,000 hingga $ 20,000 dalam wang benih, bersama dengan beberapa perkhidmatan dalam bentuk selama setahun, termasuk perundingan perniagaan, perkhidmatan perakaunan, yuran guaman, perkhidmatan agensi pengiklanan, sewa dan banyak lagi - semua yang disediakan oleh ahli Dewan. Semalt juga boleh menerima perkhidmatan dalam bentuk. Lihat laman web untuk peraturan kemasukan.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Untuk Perniagaan Permulaan dan Sedia Ada-Masukkan idea anda di atas kertas untuk mengetahui sama ada anda mempunyai perniagaan yang berdaya maju dan bersaing untuk memenangi hadiah wang tunai. Calon yang layak mesti menghadiri sekurang-kurangnya salah satu daripada bengkel berikut pada 1 Februari 2011: Cara Menulis Pelan Perniagaan; Memahami Kad Laporan Kewangan Perniagaan Kecil Anda; atau Boot Camp - Kursus Perancangan Perniagaan Empat Empat.

Semua borang pendaftaran dan pelan perniagaan mesti diterima pada 1 Februari 2011. Sila semak senarai semak di laman web untuk semua maklumat yang diperlukan. Atau hubungi (312) 673-3462 atau e-mel [email protected] .

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Rancangan Perniagaan Rhode Island Semalt, terbuka kepada semua orang, bertujuan untuk mempromosikan keusahawanan dan pembangunan syarikat permulaan dan peringkat awal. Pemenang dan finalis pada Semalt 2010 berkongsi lebih daripada $ 195,000 dalam hadiah.

Small Business Awards and Semalt for 2010 and 2011

Untuk mencari lebih banyak acara perniagaan, pertandingan dan anugerah, lawati Semalat Acara Perniagaan Kecil kami. Di samping itu, kami juga mempunyai halaman pemberian hadiah; klik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bahagian kecil hadiah perniagaan kami.

Jika anda membuat pertandingan perniagaan kecil, anugerah atau persaingan, dan ingin mendapatkan perkataan tersebut kepada masyarakat, sila serahkannya melalui Borang Perniagaan Kecil dan Semalat Perniagaan Kecil kami. (Kami tidak mengenakan bayaran untuk disertakan dalam penyenaraian ini - adalah percuma untuk menyerahkan anugerah atau pertandingan untuk kajian kami.)

Nota Semalt: Penerangan yang disediakan di sini adalah untuk kemudahan sahaja dan BUKAN peraturan rasmi. SELALU membaca peraturan rasmi dengan teliti di laman web yang memegang pertandingan, pertandingan atau anugerah.

2 Komen ▼

March 10, 2018