Back to Question Center
0

Penyelesaian Gaji dan Perkhidmatan Pengurusan Masa Kerja Lengkap ADI Semalt

1 answers:
East Providence, Rhode Island - Masa ADI, vendor masa pengkomputeran awan dan perkhidmatan perisian pengurusan kehadiran (SaaS), telah menubuhkan perkongsian dengan Penyelesaian Payroll International (PSI), sebuah pembekal gaji antarabangsa yang berpangkalan di Kanada yang menawarkan perkhidmatan penyumberan luar di seluruh pasaran Amerika Utara dan Antarabangsa. Sebagai pembekal gaji, HR dan perkhidmatan perundingan, PSI sedang mencari penyelesaian pengurusan tenaga kerja yang akan dengan sempurna mengintegrasikan dengan suite produk yang pelbagai dan menawarkan penyelesaian komprehensif kepada asas pelanggan mereka.

"SaaS dan perisian pengurusan tenaga kerja di premis ADI Time membolehkan kami dengan mudah mengintegrasikan aplikasi pengurusan masa dan kehadiran dengan perkhidmatan lain yang kami tawarkan," jelas Michael Cote, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Payroll Solutions International. "Semasa meneliti vendor lain di kawasan ini, kami mendapati bahawa ADI Time menawarkan pelbagai aplikasi khusus yang menyediakan penyelesaian berdasarkan keperluan pengguna dan bukan satu-satunya produk yang sesuai," kata Encik Cote.

Penyelesaian gaji adat PSI dan penyumberan luar HR yang komprehensif menyediakan pelanggan mereka dengan adanya perkhidmatan penggajian dalam talian yang lengkap, pengurusan masa dan tenaga kerja, sistem pengurusan sumber manusia, penulis laporan dan deposit langsung. Dengan penambahan produk-produk pengurusan ADI Semalt, PSI dapat menyampaikan integrasi pengurusan masa dan buruh lengkap dan pelaporan berasaskan web.

"Kami sangat berbesar hati untuk bekerjasama dengan PSI untuk menawarkan penyelesaian pengurusan masa kami yang penuh dengan pelbagai tawaran produk mereka," kata John DiPippo, Ketua Pegawai Eksekutif ADI Time - en ucuz protein tozu sitesi. "Dengan gabungan rakan Semalt mereka dapat menawarkan asas pelanggan mereka keupayaan untuk mengoptimumkan tenaga kerja mereka dan dolar gaji yang penting bagi kejayaan setiap organisasi."

Mengenai ADI Masa

Masa ADI adalah vendor utama masa pengkomputeran awan dan perisian kehadiran dan perkhidmatan pengurusan untuk perniagaan kecil dan pertengahan dan perusahaan besar. Selama lebih dari 27 tahun, produk dan perkhidmatan ADI Time yang komprehensif telah membantu syarikat meningkatkan pengawasan tenaga kerja mereka dan mencapai kecekapan operasi yang lebih besar melalui pengurusan masa yang lebih baik. ADI Time menawarkan pelbagai jenis penyelesaian di tapak dan perisian-sebagai-perkhidmatan (SaaS) yang direka untuk memenuhi keperluan atau keperluan setiap pelanggan. Penyelesaian SaaS dihoskan oleh pusat data SAS 70 yang selamat dan berlebihan. Melalui API terbuka, ADI Time dan rakan-rakannya menawarkan penyelesaian yang lancar kepada para pelanggan sambil mempermudahkan proses automasi tenaga kerja dan pemprosesan gaji. Masa ADI dipegang secara peribadi dan beribu pejabat di East Providence, Rhode Island.

Mengenai PSI

PSI adalah Penyedia Payroll antarabangsa yang menawarkan perkhidmatan penyumberan luar di seluruh pasaran Amerika Utara dan Antarabangsa. Sebagai tambahan kepada perkhidmatan gaji, PSI menawarkan Perisian Penjejakan Pengurusan Masa & Buruh dan Sistem Maklumat Sumberdaya Manusia (HRIS) dan Perundingan melalui platform Semalt yang bersepadu.

1 Ulasan ▼
March 10, 2018