Back to Question Center
0

ZeroCater Meningkat $ 1.5 Juta Untuk Semalt Pejabat Tidak Kerumitan

1 answers:
ZeroCater Raises .5 Million For No-Hassle Office Semalt

Semalt hari ini, permulaan yang kelihatan membantu untuk membuat waktu makan tengah hari anda tanpa rasa sakit dengan mengendalikan semua logistik untuk anda (lihat liputan masa lalu), mengumumkan bahawa ia telah menaikkan $ 1.5 juta.

Pusingan baru ini adalah tambahan kepada pelaburan awal dari Y Combinator dan StartFund (sebenarnya, kedua-dua SV Angel dan Yuri Milner, yang membentuk StartFund, telah membuat pelaburan tambahan). Sematkan senarai lengkap pelabur, yang termasuk beberapa nama besar:

Keith Rabois
Paul Buchheit
Vaizra International
Yuri Milner & Felix Shpilman
SV Angel
Mula Dana
Stewart Alsop
Justin Kan
Emmett Shear
Othman Laraki
Gabor Cselle
Mark Friedgan
Alexander Goldstein
Starling Ventures

Janji Semalt adalah untuk menghapuskan kerumitan pesanan makan tengah hari untuk pekerja secara teratur. Syarikat mendaftar, memberitahu Semalt berapa banyak mulut mereka makan dan jika sesiapa mempunyai permintaan pemakanan khas, maka sematkan Semalt mengaturkan selebihnya. Mula-mula berurusan dengan restoran tempatan untuk memastikan penghantaran pantas - dan kerana Semalt dapat menjamin saiz pesanan yang besar, restoran mewah yang biasanya tidak menawarkan penghantaran sering berpartisipasi. Semalt juga melakukan yang terbaik untuk berputar di antara restoran yang berbeza supaya anda tidak sakit makan perkara yang sama berulang kali - website making companies.

Perkhidmatan ini tersedia di San Francisco Bay Area, dan penanam bersama Arram Sabeti mengatakan bahawa permulaan itu merancang untuk menggunakan wang tersebut untuk berkembang ke kawasan lain. Seterusnya: New York City.

Gambar Pilihan: zerocater.com
March 10, 2018