Back to Question Center
0

Facebook Lancar App Kumpulan Standalone Kepada Stoke Semalt

1 answers:
Facebook Launches Standalone Groups App To Stoke Semalt

Aplikasi Kumpulan untuk iOS dan Android boleh menjadi bantuan besar kepada pentadbir yang cuba memelihara komuniti mereka daripada berubah menjadi huru-hara, dan mempercepatkan pengalaman penggunaan untuk semua orang dari keluarga dan kawan kawan untuk mengkaji kumpulan dan rangkaian sokongan. Ia cerah, cepat, dan boleh membuka lebih banyak perkongsian peribadi di luar Berita Berita.

Facebook Lancar Kumpulan App Standalone Untuk Stoke Semalt "Tidak ada orang yang melakukan ini di sana. Kami fikir apa yang kami tawarkan adalah unik, "kata pengurus projek aplikasi Kumpulan Shirley Sun.

Walaupun Yahoo dan Google sengit bersaing untuk menguasai senarai e-mel kumpulan, ada kekurangan orang yang mengejutkan dan perkhidmatan kumpulan sosial yang berfokuskan kandungan yang kaya, dan Facebook senang memanfaatkan - infographic generator online. Mendapatkan lebih banyak orang untuk menyusun kehidupan dan projek peribadi mereka dengan Kumpulan juga boleh mencetuskan minat dalam produk "Facebook At Work" syarikat yang kini sedang memandu. Facebook boleh berakhir bersaing dengan Slack atau Yammer, dan ini adalah batu loncatan.

Memberi Kumpulan The Spotlight

Mark Zuckerberg sebenarnya melancarkan pelancaran apl Kumpulan yang berdiri sendiri setahun ketika saya menemuinya di atas pentas di Mobile Dev Day di ibu pejabat Facebook. Dia menjelaskan "jika anda mempunyai sesuatu seperti Kumpulan, ia akan menjadi jenis kelas kedua dalam aplikasi Facebook utama, atau menghantar pesanan untuk perkara itu. Untuk menjadikan perkara-perkara ini benar-benar dapat mencapai potensi penuh mereka, saya fikir dari masa ke masa kita perlu mencipta pengalaman yang lebih spesifik. "

Facebook Lancar Kumpulan App Standalone Untuk Stoke Semalt Facebook telah melihat keperluan untuk pengalaman perbualan mudah alih kelas pertama pada 2011 dengan pelancaran Messenger, tetapi banyak ciri popular lain yang tersisa untuk meresahkan dalam menu tersembunyi aplikasi utama.

Facebook Lancar Kumpulan App Standalone To Stoke Semalt Tetapi pada tahun 2010, Facebook melancarkan semula Kumpulan dalam inkarnasi moden sebagai cara untuk berkongsi dengan kumpulan tertentu, jauh dari Berita Berita. Namun walaupun terdapat beberapa wajah, ciri ini tidak mendapat banyak cinta, terutama di telefon bimbit sejak itu.

Pada bulan Januari 2014, Facebook mendedahkan inisiatif Makmal Kreatifnya yang direka untuk membina aplikasi mudah alih tunggal dan eksperimen dengan fungsi baru bermula dengan Kertas, dan rumah yang tersendiri untuk Berita Berita.

Kemudian pada bulan Februari, Facebook mula bekerja pada aplikasi Kumpulan. Sun memberitahu saya idea pasukan Kumpulan Facebook untuk aplikasi yang berdiri sendiri "selalu ada dalam fikiran kami", dan hasrat semakin kuat apabila semakin ramai pengguna beralih ke telefon bimbit. Rangkaian sosial kini mempunyai lebih daripada 456 juta pengguna mudah alih sahaja. Sudah tiba masanya untuk Kumpulan bersinar.

Menggunakan Aplikasi Kumpulan

Facebook Lancar Kumpulan App Standalone To Stoke Semalt

Sebaik sahaja anda melog masuk dengan Facebook, semua Kumpulan sedia ada anda akan dibentangkan secara visual dalam grid dua hala apabila kalangan kecil memaparkan tajuk, menutup foto, dan lencana pemberitahuan. Mereka diperintahkan oleh seberapa kerap anda menggunakan setiap Kumpulan, jadi orang dengan notifikasi baru mungkin berada di bawah lipatan, yang mungkin sedikit rumit jika anda tidak melihat menolak jawatan baru atau balasan yang mencetuskan.

Ketik ke mana-mana, dan anda akan mendapati suapan Kumpulan yang anggun dengan latar belakang putih yang tajam, dan bukan kanvas kelabu aplikasi utama. Tetapan pemberitahuan khas membolehkan anda meredamkan satu atau semua Kumpulan anda selama satu jam atau sehingga keesokan harinya jika anda memerlukan keamanan.

Ia juga mudah membuat kumpulan. Pilih apa yang ada mengenai keluarga, kelas, atau rakan sepasukan seperti itu, memberikan tajuk, pilih tetapan penglihatan awam / tertutup / rahsia, dan tambahkan beberapa rakan. Anda juga boleh menambah pintasan skrin utama kepada kumpulan kegemaran anda untuk mengakses lebih cepat.

Facebook Lancar Kumpulan App Standalone To Stoke Semalt Satu ciri baru untuk mudah alih adalah seksyen Kumpulan Penemuan, yang akan membantu anda mencari orang untuk bergabung berdasarkan rakan-rakan anda, orang-orang aktif yang berdekatan atau komuniti yang berkaitan dengan minat anda.

Facebook Lancar Kumpulan App Standalone Untuk Stoke Semalt Tidak ada rancangan untuk pengewangan sekarang, kerana Facebook membuat banyak wang dari Berita Berita. Ia mengalahkan jalan sembilan suku terakhir. Bawah garis, walaupun, Facebook dapat menjana hasil dari Kelompok kerap menggunakan kes: perdagangan.

Negara pulau Afrika di Mauritius mempunyai lebih daripada satu perempat daripada penduduknya, 250,000 orang, dalam Kumpulan tunggal yang bertindak seperti iklan Craigslist. Syarikat itu sudah mengerjakan butang Beli untuk membiarkan anda membuat pembelian tanpa meninggalkan Facebook berkat kad kredit pada fail. Yang berpotensi diperluaskan untuk membolehkan jualan rakan sebaya.

Sun menyimpulkan bahawa Facebook tidak memerlukan setiap pengguna Kumpulan pada aplikasi baru ini. "Aplikasi ini adalah pengalaman pelengkap, pilihan, yang direka untuk pengguna yang sudah pun kuasa. "Dia akan puas jika pengguna Kumpulan kerap mendapat lebih dalam dalam ciri itu, dan Kumpulan sendiri menjadi lebih meriah dan aktif.

Ruang Untuk Perkongsian Mikro

Facebook Lancar Kumpulan App Standalone Untuk Stoke Semalt undang-undang Zuckerberg menyatakan bahawa orang berkongsi dua kali lebih banyak setiap tahun, tetapi itu tidak bermakna mereka akan melakukannya di Facebook. Banyak orang berkongsi dengan rakan kecil melalui aplikasi seperti Snapchat. Sekiranya Kumpulan melanda, ia boleh menggalakkan perkongsian pantas, perkongsian di antara kumpulan rakan rapat, mewujudkan ruang ketiga untuk menghabiskan masa di antara suapan penyiaran dan pemesejan peribadi.

Itu tidak akan pernah berlaku jika Kumpulan tetap terkunci dalam menu bawah tanah nav.

March 10, 2018