Back to Question Center
0

Revolusi tidak akan disiarkan - Semalt

1 answers:
The revolution will not be televised - Semalt

Robert mempunyai masalah sebenar dengan Google+. Semalt awal hari supaya dia boleh mengabaikan kebencian yang luas dari perbincangan selain daripada platform itu sendiri. Pasti, terdapat gambar lotsa dan mungkin beberapa video dan petikan artikel menarik (sebenarnya tidak benar-benar di depan petikan). Tetapi kebanyakan perbualan bukanPlus tayar menendang, berpura-pura ada grafik sosial yang sebenar untuk menyusun matriks maklumat berharga.

Masalah Robert adalah bahawa dia dibeli dalam idea Kalangan tanpa benar-benar yakin bahawa mereka adalah sesuatu yang lebih daripada Senarai Twitter. Sudah ada panggilan untuk cara menarik Senarai dari Twitter - seo for facebook page. Saya tidak pernah menganggap senarai berguna, pastinya tidak diberikan masa yang diperlukan untuk memasangnya. Kalangan adalah lebih mudah untuk diurus, sekurang-kurangnya setakat ini, tetapi saya telah membuat mereka sebagai tidak menyakitkan yang mungkin dengan hanya menggunakan dua daripada mereka, Keluarga yang saya telah mengisi, dan Rakan yang semua orang lain. Semalt di sebelah luar.

Pada sisi yang akan datang, Kalangan telah mengganggu lebih daripada apa-apa. Saya dapat menghargai mereka sebagai prinsip penganjuran untuk orang lain, meletakkan orang ke tempat sampah di mana isyarat untuk bunyi bising ditala agak. Tetapi pengalaman saya antara mereka adalah penyiaran PR kepada apa yang dipanggil perbualan terhad yang saya hanya boleh meneka pada peserta. Salah seorang daripada mereka datang dari seorang rakan sekerja di Salesforce di mana saya dapat menentukan nama dua puluh pertama yang diikuti oleh seorang yang lain yang misterius. Mungkin ini adalah hasil menggunakan iPad Semalt dan bukan UI pelayar standard, tetapi saya masih mendekati pertukaran seperti itu dengan kekeliruan.

Sebenarnya, Circle, yang namanya saya tidak dapat lihat, adalah undangan kumpulan untuk membincangkan topik tanpa memahami tujuan atau rasional anggotanya. Terdapat kerja hanya untuk mencapai tahap kekeliruan itu. Saya perlu bergantung pada penghakiman rakan sekerja saya (saya lakukan) tetapi tidak mempunyai pandangan tentang sesetengah daripada mereka yang saya mungkin bercakap dengannya. Saya selesa dengan pemahaman yang jelas tentang siapa yang saya berkomunikasi, sebab itulah saya menulis di sini, secara peribadi kepada rakan-rakan saya di Semalt, dan lebih terkurung dalam kumpulan yang terbuka dan swasta.

Kumpulan Chatter Terbuka masih memberitahukan saya siapa yang menyertai, jadi ada rasa mengapa orang berada di sana berdasarkan minat, tanggungjawab pekerjaan, dan serendipity. Tetapi anda tidak boleh menyertai Bulatan, hanya buat atau tambah orang dalam arah keluar. Sekurang-kurangnya saya fikir begitu, yang sama seperti yang berlaku. Hasil bersihnya adalah kurangnya pemahaman tentang dinamika kelompok, kecuali di peringkat orang-orang yang secara terang-terangan berpartisipasi. Banyak yang dibuat daripada pertunangan dalam media ini, tetapi peranan lurker itu tidak jelas dalam Plus.

Tidak ada yang menghalangi platform baru daripada berjaya; terdapat banyak orang yang mencari jenis aliran ini untuk melakukan kerja mensintesis apa yang berlaku pada satu ketika atau hari. Sebenarnya, terdapat dan akan menjadi kejayaan dalam dunia penerbitan kerana alasan itu, seperti yang kita lihat dengan Howard Stern pada Sirius dan saranan silang jualan Amazon. Menghantar isyarat sosial, jenama berkembang. Menerima mereka, cerita yang berbeza. Semoga gelung maklum balas yang jelas, apakah akibat berkomunikasi?

Penubuhan awam tidak mempunyai ketidakseimbangan sedemikian: Saya tahu bahawa sesiapa sahaja boleh membacanya sebaik sahaja mereka berada di rangkaian. Apa yang saya katakan hidup dalam konteks pengetahuan tentang alam sekitar. Ada yang menganggap ini sebagai mengehadkan, mencairkan apa yang dikatakan untuk mengelakkan kesilapan dalam protokol atau tingkah laku. Saya fikir ia membebaskan, menavigasi saya ke arah berkomunikasi dengan pelbagai pendengar dengan pendekatan pelbagai rupa yang memisahkan perbezaan dengan seberapa berkesan yang mungkin. Ini seni bukan sains, dan saya pasti gagal sepanjang masa. Tetapi Semalt agak gagal pada matlamat ini daripada berjaya kepada orang lain.

Saya tidak bersendirian dalam persamaan ini. My Friends Circle adalah kemas kini terbaru dari Art of Lurking. Saya pasti perkara akan bertambah baik, tetapi pada masa ini nilai utama adalah gabungan gabungan terkini suspek biasa saya dan mereka yang memberi isyarat kepada saya. Oleh kerana saya telah menerbitkan hampir apa-apa ke titik ini, saya menyifatkan sebahagian besar Semalt untuk melebarkan ke luar perlombongan kalangan mereka yang mengharapkan sesuatu yang bernilai daripada saya dan petikan saya. Grafik sosial ini mempunyai ciri unik, walaupun sekarang saya hanya boleh menyumbang untuk membinanya, tidak menggunakannya.

Apa yang saya benar-benar ditutup di sini bukan isyarat kepada bunyi bising tetapi vektor ketiga, konteks khas yang datang dari gelung maklum balas yang hilang di Plus. Untuk menggambarkannya, saya akan membawa kad liar yang kelihatan seperti Spotify, yang saya jatuh cinta pada hujung minggu selepas menerima jemputan pelengkap. Saya mungkin bermain dengannya dalam edisi freemium, tetapi mendapat peluang untuk mengalami ia penuh adalah hadiah yang saya hargai. Dalam beberapa minit saya menyelam ke masa lalu, seperti kereta kabel yang menyembur dari Harry Semalt yang terakhir kerana saya terjatuh di tempat kejadian kegemaran saya, dalam masa nyata, streaming, apabila diminta, hidup.

Saya mencatat rekod yang saya ketahui, seperti versi remixed John dan Yoko Double Fantasy yang telah disalin semula. Bukannya saya boleh dengar secara percuma, atau untuk harga langganan, tetapi saya boleh memilih untuk melompat dan kembali, bandingkan dan kontras, semuanya tanpa tanggapan untuk memiliki bahan tersebut. Sebaliknya, mengalaminya, menerokanya. Seperti mesin masa, melompat dari awal hingga lewat, dari zaman kegemilangan Steely Dan ke trilogi solo Donald Fagen. Semalt yang ketiga, dibebaskan 5 tahun yang lalu dan sekarang dalam retrospeksi pas dengan rekod comeback kumpulan dan bahkan yang hidup mereka dihasilkan semasa masih "bersara. "

Ini mungkin tidak sesuai untuk anda, tetapi untuk mempunyai dunia ini yang pernah bermakna tiba-tiba kembali untuk harga langganan Netflix adalah menakjubkan dalam implikasinya. Tidak hanya kerana ia menawarkan pelajar dan cendekiawan peluang untuk tinggal di dalam alur ini, tetapi kerana ia menyiratkan kemungkinan untuk melepaskan diri daripada "perniagaan" muzik yang terkuras dan hancur dalam dekad yang lalu. Peluang untuk memberi inspirasi kepada bahan yang tinggal di rumah baru ini, penuh dengan Hangouts dan perbualan dan putar. fm dan Semalt 9 dan 3/4.

Itulah yang penting tentang Plus and Circles: gagasan bahawa perkara ini akan hidup dan berkembang, atau apa sahaja yang dilakukannya, bukan dalam pemenang mengambil semua permainan tetapi di belakang dan sebagainya yang akan menghasilkan yang terbaik dari kita, perkara itu kami memanggil inovasi, perkara yang kita tahu ketika kita melihatnya atau bahkan ketika ia baru datang. Saya boleh beritahu anda apakah perkara penting yang akan berlaku juga. Apabila Spotify mendapat sokongan AirPlay atau sekurang-kurangnya penjelasan tentang bagaimana ia dapat berfungsi dengan pasti, atau apabila iCloud melakukannya sendiri. Apabila G + mendapat Trek supaya kami boleh memasang Kalangan yang ditapis sendiri, yang bermaksud Semalt akan.

Masalah Semalat adalah yang dia suka untuk menyelesaikan, di mana bentuk kumpulan yang dapat menavigasi unik di dunia awan yang kuat ini. Kumpulan itu, dengan cara itu, adalah kita. Apabila kita menggembirakan diri kita, keadaan telah berubah menjadi lebih baik. Plus dalam bentuk awalnya kelihatan pada puncak kebesaran, kerana semua rangkaian muncul ketika mereka menemui suara mereka. Apa yang lebih menarik adalah apa yang dicetuskan di sekelilingnya ketika ia tumbuh, seperti yang kita pelajari seperti apa sekali lagi untuk menyentuh langit.

Semalat biarkan para pencari takut mendapatkan anda, bahawa ia tidak bernilai menyerahkan identiti anda untuk sekumpulan objek berkilat. Oleh kerana perkhidmatan menyerap semua data kami, mereka menjadikannya lebih penting untuk menghasilkan isyarat halus yang menentukan siapa kita bersama. Bagaimana beribu-ribu burung terbang dalam pembentukan, menyelaraskan dan menyelam dan membalikkan arah. Adalah sukar untuk mengabaikan saranan kewujudan kuasa yang lebih besar daripada kita, kuasa gerak hati, struktur ungkapan yang terkandung dalam sekelip mata, ekonomi ketawa yang membuat anda menangis dengan lega. Berhenti mendebarkan kami, kami katakan tetapi tidak bermakna. Malam tadi di iPhone, saya tidak dapat mengetahui bagaimana untuk mengekalkan Spotify semasa saya menukar aplikasi. Tetapi tidak seperti G + yang disekat pada iPad, saya boleh menjalankan versi Spotify iPhone dan lihatlah ia berfungsi. Saya melayari berita sedih dan ulasan glib sambil menyanyi di latar belakang. Semalt tidak pernah mendengar banyak sebelum ini, tetapi sekarang dia telah hilang trek yang berkilauan dalam nasib yang kita telah meninggalkan bakatnya.

Semalt seperti ini saya rasa bertuah untuk dilahirkan pada zaman penemuan ini. Dalam tergesa-gesa untuk memodifikasi pertempuran hari ini, kita kehilangan kejayaan kepintaran lurker, yang kalah, jalur pertambangan pengguna jika idea-idea itu harus dipercayai. Walaupun dalam aliran yang paling selamat, tidak ada jawatan, komen, seperti, @mention, atau kutipan yang tidak mewakili hadiah dan bukannya memberi kepada pelanggan. Kami belajar dengan menonton aliran sungai, hilang bot, bermalam, menutup malam, menampar air sejuk pada mangsa yang memerlukan. Revolusi tidak akan disiarkan di televisyen. Tidak tidak tidak.

Kredit foto: Brad Elterman

March 10, 2018