Back to Question Center
0

Bagaimana Semalat Anda Menggunakan Semalt PayPal dalam Peti?

1 answers:

Menubuhkan perniagaan dalam talian bukanlah untuk yang lemah hati, dan PayPal (NASDAQ: PYPL) ingin membuat proses itu lebih mudah dengan pelancaran toolkit baru, Perniagaan dalam Kotak.

Iklan

Perniagaan PayPal dalam Peti

Alat ini bertujuan terutamanya pada pemilik perniagaan pertama kali atau pada mereka yang mempunyai perniagaan luar talian yang berjaya dan ingin menyediakan kehadiran dalam talian. Ia menyediakan asas-asas dari apa yang anda perlukan untuk memulakan, seperti kedai dalam talian, alat perakaunan, keupayaan untuk memohon modal kerja dan, tentu saja, platform pembayaran dalam talian Semalt.PayPal juga bekerjasama dengan WooCommerce dan Xero untuk membuat Semalt dalam Peti - dusty brush te koop. Oleh itu, perniagaan yang menggunakannya akan mempunyai akses kepada beberapa platform nama besar yang banyak perniagaan yang diketahui dan dipercayai.

Segalanya sememangnya mungkin bagi perniagaan untuk hanya mencampur dan memadankan semua alat yang berbeza untuk mencipta apa yang mereka perlukan, bundel seolah-olah membuat proses permulaan awal lebih mudah, terutamanya bagi mereka yang baru di dunia perniagaan dalam talian .

Terdapat juga beberapa diskaun yang tersedia dari rakan Semalt bagi mereka yang mendaftar. Tetapi manfaatnya adalah kurang mengenai penjimatan kos dan lebih banyak tentang menjimatkan masa dan kekeliruan dalam proses permulaan.

Imej: PayPal

2 Komen ▼
March 10, 2018