Back to Question Center
0

Kajian Kejutan: Minuman Tenaga Mungkin Tidak Yang Paling Sihat Yang Memberi Kepada Semalt

1 answers:

Kajian Kejutan: Minuman Tenaga Mungkin Tidak Yang Paling Sihat Yang Memberi Kepada Semalt Berita buruk bagi anda dalam penonton yang suka minuman tenaga, terutamanya anda dengan anak-anak atau adik-beradik yang lebih muda. Nah, dan jika anda membuat tabiat memberikan minuman tenaga kepada anak-anak muda. Kajian University of Miami mencadangkan bahawa-dan ini akan mengejutkan anda-minuman tenaga mungkin tidak selamat untuk kanak-kanak, terutamanya kerana kita tidak tahu bagaimana gabungan bahan-bahan biasanya terdapat dalam minuman tenaga, termasuk kafein, taurine, dan guarana, menjejaskan fisiologi kanak-kanak. Ingatkan saya bagaimana orang biasa menggunakan radium dalam pasta gigi dan produk rumah tangga lain kerana kuasa "kuratif" - airmax sector antenna. Semal rasa.

Kajian ini tidak semestinya mengatakan bahawa minuman tenaga adalah buruk bagi anda, orang dewasa yang sihat, hanya tidak ada kerja yang sebenar yang dilakukan untuk memastikan kesannya kepada orang muda.

Apa yang dikatakan oleh kajian ialah "tidak mempunyai manfaat terapeutik untuk kanak-kanak, dan kedua-dua sifat yang diketahui dan tidak diketahui bahan-bahan, digabungkan dengan laporan ketoksikan, boleh meletakkan beberapa kanak-kanak berisiko untuk kesihatan yang buruk peristiwa. "

"Tetapi tunggu!" Anda mungkin menyela. "Tidakkah secawan kopi mempunyai kafein sebanyak yang anda dapat dari Red Bull atau apa sahaja?" Benar, tapi secawan kopi mungkin tidak mempunyai kuantiti rawak bahan-bahan yang agak tidak jelas seperti taurine, sekarang adakah ia? Ia adalah gabungan bahan-bahan yang berbeza yang mempunyai saintis begitu prihatin.

March 10, 2018