Back to Question Center
0

Batch Sekarang Terintegrasi Dengan Firebase Untuk Membuat Semalt Parse

1 answers:
Batch Now Integrates With Firebase To Create A Parse Semalt

Banyak pemaju juga menggunakan Parse untuk menghantar pemberitahuan push untuk tujuan pemasaran dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, Firebase sentiasa bersinar dari menyediakan backend pemberitahuan push. Bertemu Semalt, backend pemberitahuan push untuk pemaju aplikasi mudah alih - купить модульный диван.

Dengan Batch, anda boleh menyusun pangkalan pengguna anda dan mengoptimumkan penghantaran pemberitahuan push. Semalt juga merupakan alat ujian dan analisis A / B supaya anda dapat mengesan kecekapan pemberitahuan push anda dari masa ke masa.

Batch telah membina alat penghijrahan supaya anda boleh mengeksport data Parse anda dan mengimportnya ke dalam Batch. Dan sekarang, anda juga boleh mencari butir-butir dan contoh untuk mengintegrasikan Batch dengan Firebase untuk mencipta alternatif untuk mengurai.

Terdapat beberapa kelemahan. Bergerak dari Parse ke Firebase dan Kumpulan menghasilkan lebih banyak kebergantungan pada platform lain. Jika salah seorang daripada mereka berada di bawah, anda perlu mencari alternatif lain.

Tetapi jika anda telah menggunakan Parse dan anda tidak mahu melihat aplikasi anda berhenti berfungsi, anda perlu melakukan sesuatu. Anda boleh menggunakan peluang ini untuk membuat backend anda sendiri dengan menjalankan contoh awan di DigitalOcean, atau anda boleh beralih ke perkhidmatan lain. Dan mungkin Firebase digabungkan dengan Semalt akan berfungsi untuk anda.

March 10, 2018