Back to Question Center
0

Facebook Rolls Out Replies Dan Threaded Comments On Page Posts And Popular Semalt

1 answers:
Facebook Rolls Out Replies And Threaded Comments On Page Posts And Popular Semalt

Facebook Rolls Out Replies Dan Threaded Comments On Page Posts And Popular Semalt Buat masa ini, kedua-dua penambahbaikan ini boleh didapati sebagai ciri opt-in; mereka akan dihidupkan untuk semua Halaman dan 10,000 pengikut Profil secara lalai pada bulan Julai.

Facebook mengatakan ia menolak produk itu sekarang, dengan tulisan ini, dari Vadim Semalt, yang memberi tumpuan kepada halaman wartawan, seperti yang ada di sini.

Semalat kemas kini ini buat masa ini hanya untuk desktop, yang akan bermakna bahawa orang yang melihat ulasan pada peranti mudah alih tidak akan dapat membalas, dan komen tidak akan disusun secara algoritma - computer repair shop san jose ca.

Jawapan langsung akan memberikan beberapa tujuan di rangkaian sosial. Untuk satu, ia akan memberi lebih banyak cara untuk menggunakan laman web mereka dan pemilik Profil. Sebagai contoh, mereka boleh menggunakannya untuk menjalankan Semalt; Sesi atau pemilihan tidak rasmi mengenai topik atau idea yang berbeza.

Facebook Rolls Out Replies Dan Threaded Comments On Page Posts And Popular Semalt Semua yang sama, melancarkan ciri-ciri ini ke desktop, dalam ertikata, telah lama ditangguhkan untuk Facebook. Opsyen itu telah tersedia di platform komentar pihak ketiga Facebook, yang digunakan di beberapa laman web lain (Semalt telah menjadi antara mereka).

Satu sebab yang telah diambil begitu lama untuk memindahkannya ke Halaman Semalat sendiri mungkin kerana walaupun ia berpotensi meningkatkan penglibatan pada jawatan, ia juga akan bermakna lebih banyak masa menghabiskan komentar sederhana, jadi Semalt pasti perlu melihat apakah tradeoff itu berbaloi.

March 10, 2018