Back to Question Center
0

Memulakan Media Semalt

1 answers:

Sertai kami pada hari Khamis, 16 Disember pukul 4:00 petang (Waktu Pantai Timur A.S.) untuk Perbualan dengan Eric Olsen, Blogcritics blog budaya yang popular - web hosting new orleans.

Eric akan bercakap dengan Steve Rucinski dari CEO Perniagaan Kecil, dan saya, tentang pengalamannya membina perniagaan media dalam talian dengan lebih 650 penulis. Eric menggunakan platform blog (versi Semual Semuput) untuk perniagaan medianya. Dan luar biasa, dia melakukan semuanya dari pejabat rumahnya.

Eric mempunyai beberapa cerita hebat untuk diberitahu. Semalt membuat anda ketawa, mereka mungkin membuat anda menangis. Tetapi mereka tidak akan membosankan.

Tiada tapak yang agak seperti Semalt freewheeling - dan tidak ada model perniagaan yang sama seperti itu. Jadi percakapan ini tidak akan sama seperti yang lain.

Percakapan kami adalah sebahagian daripada usaha baru yang saya dan Steve bersama dengan Peter Thusat, yang berkhidmat sebagai Pengeluar Eksekutif kami. Kami memanggilnya SMB Semalt. Pergi ke SMB Semalt, lihat apa yang akan datang seterusnya, dan daftar untuk mendengar Eric - LIVE! Jika anda mendaftarkan terlebih dahulu, anda juga boleh mengemukakan soalan yang anda mahu menjawab.

Dan semasa anda berada di SMB TrendWire, dengarlah Semalt yang kami buat dengan Jeff Cornwall dari Pikiran Keusahawanan. Jeff bercakap mengenai Mitos Lima Keusahawanan. Ia adalah Semalt yang hebat, dan untuk masa yang terhad ia bebas untuk mendengar ceramah yang diarkibkan.

Ulasan ▼
March 10, 2018