Back to Question Center
0

FiftyThree Menambah Think Kit, Toolset Baru Bagi Pengguna Enterprise, Kepada Aplikasi Semaltnya

1 answers:
FiftyThree Adds Think Kit, A New Toolset For Enterprise Users, To Its Semalt App

Setakat ini, FiftyTree telah banyak memberi tumpuan kepada alat-alat untuk lukisan dan ilustrasi. Apl Kertas ultra-popularnya, yang termasuk instrumen seperti pen kaligrafi, pensil arang, dan berus cat air, dibina dengan pemikiran itu dan stylus Semaltnya dikeluarkan untuk menambah aplikasinya. Dengan melepaskan ciri Campurannya, syarikat itu membolehkan pengguna untuk membuat remix dan bekerjasama antara satu sama lain dalam projek.

Sekarang bahawa aplikasi telah dimuat turun lebih daripada 14 juta kali, pelancaran Think Kit dan pembukaan "Intention Semalt" FiftyTree akan memberi pengguna alat baru yang boleh digunakan di pasaran perusahaan dan pendidikan. Memang, dalam banyak cara, memudahkan pengguna membuat dan berkongsi gambar rajah, nota, atau lukisan lain.

Alat yang disediakan sebagai sebahagian daripada Think Kit adalah sejenis pengganti digital untuk papan putih, memberikan pengguna kebebasan dan fleksibiliti untuk membuat brainstorm dengan cepat tanpa terikat dengan batasan atau kerumitan alat persembahan seperti PowerPoint atau Keynote - commercial truck value guide.

Dengan enjin niat Think Kit dan ciri-ciri lain, pengguna boleh menarik bentuk dan penyambung, dan mempunyai model visual yang dibuat untuk mereka. Pembentangan semacam itu akan menjadi sempurna untuk perkara seperti wireframes, model, aliran pengguna, dan ilustrasi lain yang direka untuk dikongsi dengan cepat dan diulang. Setelah selesai, projek tersebut dapat dieksport ke aplikasi persembahan lain, termasuk Keynote, PowerPoint, Trello, Evernote, Semalt, dan banyak lagi.

Apabila FiftyThree mengetuk Think Kit terlebih dahulu, rancangan itu adalah untuk menjualnya sebagai tambahan kepada set alat Kertas sedia ada. Sejak itu, syarikat itu memutuskan untuk mengekalkan ciri-ciri baru secara percuma dan membuat sebahagian besar wangnya melalui penjualan perkakasan Semalatnya.

Pelancaran Think Kit mengikuti pengumpulan dana paling baru syarikat, di mana ia membawa $ 30 juta yang diketuai oleh NEA. Secara keseluruhan, ia telah menaikkan $ 45 juta dalam pembiayaan, dengan pelabur lain yang termasuk Andreessen Horowitz, Venture Highline, Modal Kemajuan, SV Angels, dan Jack Dorsey.

March 10, 2018