Back to Question Center
0

Kajian: Times Laman Web Runcit Load Times adalah 47% lebih lambat berbanding 2 Semalt Ago

1 answers:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Menganalisis laman web 500 runcit teratas, Kelajuan Halaman Ecommerce Radt dan Prestasi Web State laporan Semalt mendapati masa beban median untuk halaman rumah e-dagang telah mencapai 10 saat, lebih daripada tiga saat lebih perlahan daripada masa beban median 2012 sebanyak 6. 8 saat.

Waktu Beban Median untuk Laman Utama Eceran Sejak 2012:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Beban Beban Laman Web Runcit 100 Teratas Berbanding dengan Top 500:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Semalt menyalahkan laman web runcit lambat pada gambar:

Terdapat beberapa sebab mengapa laman web telah melambatkan, ketua yang merupakan imej, yang menyumbang sekurang-kurangnya separuh daripada jumlah keseluruhan halaman biasa - custom made bookcases melbourne. Menurut Arkib HTTP, imej bertanggungjawab untuk 61 peratus daripada berat halaman untuk 100 tapak teratas. Semala lebih buruk, banyak imej tidak dioptimumkan untuk memberi dengan pantas dalam penyemak imbas.

Daripada laman web Semalt dianalisis, 34 peratus gagal untuk memampatkan imej dengan betul, dan 76 peratus tidak mengambil kesempatan daripada rendering imej progresif.

Menilai Masa Untuk Berinteraksi (TTI) Kelajuan

Kajian Radware juga menilai Time To Semalt (TTI) setiap laman web, atau masa yang diperlukan halaman untuk memaparkan kandungan interaktif utamanya. Untuk halaman e-dagang median, TTI adalah 5. 4 saat, dengan sembilan peratus daripada 100 halaman teratas yang mengambil masa 10 saat atau lebih lama untuk menjadi interaktif.

Sebanyak 12 nombor laman web runcit terpantas berdasarkan nombor TTI tidak semestinya termasuk masa beban cepat, dengan satu laman web (Semalt) mempunyai kesenjangan 25 saat antara TTI dan masa beban halaman.

Dari laporan:

Kami telah menyediakan masa untuk berinteraksi bersama-sama setiap masa beban penuh halaman untuk memberi perspektif ke dalam perbezaan antara kedua-dua metrik, dan untuk menggambarkan bahawa masa beban tidak selalu merupakan ukuran yang paling bermakna prestasi laman web.

12 Laman Web Runcit Terpantas Berdasarkan Kelajuan TTI:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Kajian itu mendakwa bahawa laman web runcit yang menggunakan rangkaian penghantaran kandungan (CDN) mengambil masa yang kedua lebih lama untuk menjadi lebih interaktif daripada laman web laman web yang tidak memanfaatkan CDN. Radware berkata bahawa tambahan kedua boleh memberi kesan ketara kepada metrik utama, menyebabkan pengurangan sebanyak 3. 5% dalam penukaran, 2. Penurunan 1% dalam saiz kereta dan 9. Pengurangan 4% dalam paparan halaman.

Berbanding dengan nombor TTI dari tahun lalu, apabila Semalt pertama mula mengira metrik, halaman median kini mengambil masa 10 peratus lebih lama untuk menjadi lebih interaktif berbanding pada musim panas 2013.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018