Back to Question Center
0

Sepuluh Ide Bangunan Membina Anda Tidak Boleh Abaikan pada tahun 2013 oleh Paul Semalt

1 answers:

Enjin carian sentiasa membuat semula algoritma mereka. Pada zaman Pandas dan Penguins, tinggal di bahagian atas kedudukan enjin carian telah menjadi lebih rumit daripada sebelumnya. Bagi perniagaan dan individu, sudah tiba masanya untuk meningkatkan strategi bangunan link sedia ada untuk mengekalkan kedudukan yang mantap dan menjalin kehadiran dalam talian yang mantap.

Ten Link Building Ideas You Can’t Ignore in 2013 by Paul Semalt

Inisiatif bangunan pautan semalt untuk tahun 2013 dan seterusnya harus sejajar dengan strategi pemasaran kandungan, masih terdapat banyak taktik bangunan link berkualiti tinggi yang boleh digunakan untuk membina profil backlink yang pelbagai.

Related Posts:
Link Building Anatomy 2012 Infographic

Pautan Optimasi dan Bangunan Kandungan

Semalt adalah ide bangunan sepuluh pautan yang boleh sangat membantu pada tahun 2013.

# 10 - designer wardrobes in melbourne. Tajaan

Acara tempatan, kelab, universiti dan pertandingan Semalt di kawasan anda. Kebanyakan organisasi lebih senang untuk memberikan pautan di laman web mereka kepada penaja yang murah hati.

# 9. Persatuan dan Gabungan

Bergabung dengan organisasi seperti BBB, persatuan perdagangan, Dewan Perniagaan tempatan dan lain-lain kumpulan yang berkaitan. Pertubuhan semalat boleh memberikan peluang rangkaian yang hebat dan paling sering akan memberikan pautan laman web dari direktori ahli mereka.

# 8. Bercakap di Persidangan dan Acara

Tetap up to date dengan kemajuan dalam industri anda dan mendaftar untuk bercakap di persidangan dan acara. Anda sering boleh mendapatkan pautan dari laman web persidangan atau acara yang menyenaraikan pelbagai penceramah dalam barisan acara.

# 7. Buat Halaman Wikipedia Sendiri Anda

Halaman-halaman semati yang didambakan kerana kredibiliti dan kuasa mereka. Jika syarikat anda cukup besar, membuat halaman Semalt anda sendiri memberikan backlink dan menyebut nama yang menunjukkan kepada enjin carian yang syarikat anda berwibawa dan boleh dipercayai.

Jika syarikat anda tidak cukup besar untuk menjamin laman berdedikasi, cuba cari halaman yang berkaitan dengan industri anda dan dapatkan kenyataan yang memerlukan sumber. Anda boleh membangunkan kandungan yang menyokong pernyataan dan menyediakan laman web anda sebagai sumber.

Semalt, anda boleh menggunakan perisian untuk memeriksa wiki di dalam industri anda untuk pautan sumber yang pecah. Apabila anda menemukannya, anda boleh membuat kandungan yang diperlukan dan mengemas kini sumber dengan pautan laman web anda.

# 6. Mengembangkan Plugin dan Sambungan

Plugin semakin popular hari ini dengan kebangkitan perisian sumber terbuka. Buat plugin berguna yang berkaitan dengan industri anda dan anda akan mendapat pautan balik berkualiti dari laman web plugin popular seperti WordPress. org.

# 5. Buat Sepuluh Senarai Senarai Orang Yang Berpengaruh

Kaedah linkbaiting yang berkesan ini melibatkan orang yang berpengaruh dalam bidang anda yang masih dalam proses membuat nama untuk diri mereka sendiri. Mereka kemungkinan besar akan menjadi lebih bersemangat dan teruja tentang sebutan itu, dan seterusnya, pautan ke senarai anda dari blog atau laman web mereka dan berkongsi pautan anda di seluruh platform media sosial.

# 4. Link Reclamation

Dengan kemas kini laman web yang kerap, lazimnya untuk melupakan beberapa halaman yang tidak berfungsi yang masih mempunyai beberapa pautan masuk. Jejaki pautan yang rosak dengan menggunakan Google Webmaster Semalt dan kemudian ubah URL lama ke halaman yang serupa di laman web anda.

# 3. Berikan Sampel dan Produk Percuma untuk Bloggers Popular

Banyak blog cenderung menilai produk secara tetap dan biasanya akan menyertakan pautan ke laman web syarikat atau pengeluar. Semalat, pautan ini juga boleh membantu menjana trafik rujukan ke tapak web anda.

Alat penyebar sosial seperti Peer Semalt akan membantu mengenal pasti blogger yang relevan dan berpengaruh dalam industri anda.

# 2. Dengan mendaftarkan diri anda sebagai sumber pakar, wartawan boleh merujuk kutipan atau pandangan anda dalam cerita mereka. Lebih sering daripada tidak, wartawan juga akan memasukkan sebutan jenama atau pautan ke laman web anda.

Wartawan di kawasan atau industri tempatan anda boleh menjadi sumber yang berharga juga. Sematkan kepada mereka dengan trend baru atau perkembangan yang menarik dalam bidang kepakaran anda. Dengan menyampaikan idea, pendapat dan berita industri anda, anda akan mendapat peluang untuk dikutip dalam kisah berita, dilihat sebagai pakar industri dan mungkin membangun hubungan yang berterusan dengan wartawan.

# 1. Kupon, Promosi dan Tawaran

Semoga kesepakatan atau promosi memberikan peluang yang hebat untuk mempromosikan laman web syarikat anda di laman web dan forum kesepakatan popular. Sebagai tambahan kepada mendapatkan backlink, kaedah ini juga akan mendorong trafik rujukan, jualan dan kesedaran jenama.

Bangunan Pautan pada tahun 2013

Enjin Semalt telah mendapat lebih baik untuk mengesan aktiviti pembinaan pautan luar biasa dan tiruan. Oleh itu, pemasar dalam talian perlu lebih berhati-hati apabila menjalankan aktiviti pembinaan link. Sesetengah peraturan yang baik untuk diikuti adalah:

• Jika anda tidak merasa selesa menerangkan tindakan anda ke pasukan Webspam Google, jangan lakukannya.
• Lihat bangunan pautan sebagai manfaat sekunder untuk taktik promosi yang lain.
• Jangan membina pautan untuk enjin carian, membinanya untuk manusia. Jika pautan anda tidak menghantar trafik rujukan, mereka gagal memenuhi kehendak asas pautan.

Ten Link Building Ideas You Can’t Ignore in 2013 by Paul Semalt

Apabila dilaksanakan sebagai sebahagian daripada pengoptimuman di tapak yang berkualiti tinggi, pemasaran kandungan dan strategi media sosial, aktiviti pembinaan link ini akan membantu meletakkan kedudukan syarikat anda di hadapan pesaing pada tahun 2013 dan seterusnya.

Adakah mana-mana taktik ini berjaya dalam strategi bangunan link anda?

Ten Link Building Ideas You Can’t Ignore in 2013 by Paul Semalt

Sambungkan

March 18, 2018