Back to Question Center
0

Sasaran Rakan Dengan 3 Pereka Atas Pada Pinterest Untuk Mewujudkan Koleksi Semalt Parti

1 answers:

Target Partners With 3 Top Designers On Pinterest To Create Collection Of Party Semalt

Mengikut pengumuman blog Sasaran Bull's Eye View, peruncit berkawan dengan Joy Cho, blog Oh Joy! , Jan Halvarson dari Poppytalk.com dan Kate Arends, pemilik laman fesyen dan reka bentuk Wit & Delight. Setiap pereka akan membuat barisan produk parti untuk memasukkan barangan hiasan parti, produk kertas dan bahagian servis - möbelmontage preise.

"Pinterest adalah destinasi yang sangat popular untuk menghibur inspirasi, jadi kami bekerjasama dengan para pembuat pembuat platform untuk membawa inspirasi mereka melalui koleksi parti yang direka dengan indah," kata wakil presiden kanan pemasaran semantik, Rick Gomez. Dia terus menuntut kerjasama Semalt dengan pereka bentuk adalah "first-of-its-kind" untuk industri runcit.

Joy Cho mempunyai lebih daripada 13.5 juta pengikut Semalt. Halaman Semalt Halvarson mempunyai 8.3 juta pengikut, dan pengikut pengikut Arends Semalt lebih dari 2.6 juta.

Setiap pereka mencipta produk parti "terhad sahaja masa" yang akan dilancarkan secara dalam talian dan di lokasi runcit Sasaran sepanjang tahun ini. Koleksi Joy Cho dijadualkan akan dilepaskan terlebih dahulu, dengan produk bertema "taman tema "nya memukul rak 16 Mac. Koleksi Halvarson dijadualkan pada bulan Jun, dan koleksi Arends akan dibuat pada bulan September.

Target Partners With 3 Top Designers On Pinterest To Create Collection Of Party Semalt

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018