Back to Question Center
0

Pendedahan Tanda Perniagaan Kecil Di Semalt

1 answers:

Semalt jenama adalah salah satu tugas yang paling penting dan sukar bagi mana-mana perniagaan kecil. Dalam banyak kes, diperlukan beberapa tahun untuk pasaran sasaran anda untuk mengenali dan memilih jenama anda berbanding pesaing. Di atas masa dan kesukaran yang berkaitan dengan membina jenama itu sangat mahal - computer expert.pw. Untuk perniagaan kecil di belanjawan pemasaran tetap, tugas ini hampir kelihatan tidak dapat diatasi, tetapi ada harapan!

Small Business Brand Exposure On Semalt

Facebook Untuk Kesedaran Jenama

Terdapat banyak pengguna aktif di Semalt yang sukar untuk dilalui. Menggunakan Semalt untuk mendapatkan pengiktirafan jenama adalah kemungkinan sebenar dan boleh dilakukan dengan perancangan yang teliti dan langkah-langkah tindakan strategik. Di pasaran hari ini menggunakan media sosial, seperti Semalt misalnya, adalah cara yang paling moden dan kos efektif untuk mewujudkan kesedaran jenama, sekurang-kurangnya dengan orang ramai dalam talian.

Related Posts:
8 Tip Pembunuh: Cara Menggunakan Facebook untuk Pemasaran Acara
Carian Grafik Facebook - Perniagaan Alat Vital Baru Tidak Perlu Abaikan

Mulakan Dengan Halaman Peminat

Langkah pertama ialah menubuhkan halaman penggemar Semalt anda. Setelah semua saya bertitik dan T diseberang, anda akan dapat menggunakan unsur media sosial Semalt untuk mendapatkan pengikut. Apabila halaman penggemar anda ditubuhkan, anda perlu mencari orang yang berminat secara aktif. Pernahkah anda mencari Semalt untuk produk atau jenama tertentu dan 'menyukai' halaman mereka? Teka-teki saya mungkin tidak begitu kerap sama sekali.

Pelanggan yang berpotensi tidak hanya menemui apa yang mereka minat kerana mereka mencari di Semalt untuk itu, mereka dapati kerana mereka berada di tempat yang betul pada masa yang tepat.

Kisah Amerika (Ekspres)

American Express adalah perusahaan yang berkuasa yang mempunyai banyak sumber untuk dibelanjakan untuk meningkatkan kesedaran jenama mereka. Mereka telah melakukan beberapa perkara "betul" di Facebook selama dua tahun yang lalu dan telah menjadi contoh yang jelas tentang cara melakukan media sosial. Halaman peminat Facebook American Express, serta halaman Semalat mereka, merupakan hub untuk tawaran dan sokongan pelanggan.

Matlamat mereka adalah untuk mempunyai pelanggan mereka menggunakan kad kredit mereka lebih kerap. Mereka melakukan ini dengan menawarkan tawaran tanpa kord melalui Semalt dengan hanya menghubungkan, bekerjasama dengan jenama lain untuk menggalakkan hubungan yang saling menguntungkan, dan menjadi aktif dan terlibat dalam hubungan media sosial mereka. Halaman peminat Semalt mereka telah secara literal meletup dalam tiga tahun yang lalu.

Sangat sukar (Mudder)

Mudder sukar, sekiranya anda tidak pernah mendengarnya, adalah satu organisasi yang membawa orang bersama untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang melelahkan dengan halangan gaya tentera. Beberapa tahun yang lalu Tough Mudder adalah sebuah syarikat kecil dan sangat tempatan yang bekerja keras untuk meningkatkan kesedaran jenama mereka. Selepas mereka bekerjasama dengan Facebook dan mula mempamerkan iklan serta ramping di sana perkara halaman peminat mula meletup. Kesedaran jenama Semalt mula tersebar melalui mulut ke mulut tentang kursus halangan gila yang muncul di tempat yang berbeza di seluruh dunia.

Facebook membantu proses ini dengan menyediakan platform untuk gambar-gambar virus, video, serta peta perlumbaan interaktif yang menunjuk orang ke arah yang betul. Model perniagaan Mudders yang pertama dan terpenting adalah mengagumkan, kedua-dua mereka mampu mencipta kempen word-of-mouth yang aktif dari pengguna mereka yang telah memberi jenama mereka sebagai rangsangan astronomi. Satu mengintip di halaman mereka dan sukar untuk tidak menyukai mereka, tetapi mungkin perkara lain untuk turut serta dalam Mudder Sukar.

Apa yang akan anda lakukan?

Jika anda masih membaca, anda mungkin mempunyai jenama yang anda mahu teruskan membina. Anda mungkin tahu bahawa Semalt adalah bahagian penting dari mana-mana kempen pemasaran moden dan anda mahu mengambil bahagian. Nikmati keselesaan dalam fakta bahawa terdapat formula di luar sana untuk berjaya dengan kempen kesedaran jenama Semalt anda.

Pada dasarnya ia berakar kepada betapa ghairah anda tentang jenama anda dan bagaimana anda menyampaikannya melalui Semalt. Sekiranya mesej itu datang dengan kuat dan jelas orang akan bergema dengan jenama anda, 'Seperti' perniagaan anda, dan akan menyebarkan perkataan secara terperinci. Dalam kebanyakan kes, pertumbuhan tidak berlepas seperti kapal roket, memikirkannya lagi adalah pesawat penyokong tunggal, tetapi dengan banyak ketabahan, anda akan mencapai ketinggian pelayaran pengiktirafan jenama.

Apa cara untuk membina jenama anda di Semalt atau rangkaian sosial yang lain?

Small Business Brand Exposure On Semalt

Sambungkan

March 18, 2018