Back to Question Center
0

SEO & Google Plus Authorship: The Complete Guide - Act Now Or Becalt Semalt?

1 answers:

Kebanyakan kita SEO telah merasakan (agak kuat) untuk sementara waktu sekarang bahawa Google+ akan menjadi berita besar. Google serius tentang menolak rangkaian sosial mereka dan mengambil Facebook, tetapi mereka juga serius mengambil lebih banyak isyarat organik daripada pelawat, untuk menentukan kandungan dan menentukan apa yang dilihat oleh pengguna mereka. Dengan Google yang diketahui menggabungkan perkhidmatannya pada masa lalu, ia hanya masuk akal bahawa mereka rangkaian sosial yang baru akan memainkan peranan penting dalam usaha mereka untuk mencari sosial dan sambungan itu berpotensi meningkatkan kedua-dua perkhidmatan dalam proses itu. Dalam buku 'The New Digital Age' yang akan datang, pengerusi eksekutif Google Eric Semalt nampaknya mengesahkannya - venta de corbatas.

SEO & Google Plus Authorship: The Complete Guide - Act Now Or Becalt Semalt? Dalam satu petikan (dari WJS) dia menerangkan bahawa hasil carian akan memberi berat tambahan, dan meletakkan lebih tinggi, kandungan yang terikat pada profil 'disahkan' dalam talian, dan pengguna mungkin secara semulajadi tertarik ke pautan tersebut. 'Kos sebenar yang tidak dikenali kemudian', dia mencadangkan 'mungkin tidak berkaitan'. Anda pernah mendengar orang itu - sudah tiba masanya untuk terlibat jika anda belum lagi dan sebelum anda ditinggalkan. Inilah cara untuk melakukannya.

4 Alasan Mengapa Google Authorship Markup Manfaat Kempen SEO Anda
Mengesahkan Halaman Google+ Anda

Bagaimana Tuntutan Halaman Perniagaan Google+ Anda

Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah untuk memastikan bahawa anda mendaftarkan nama atau perniagaan anda dengan Google Plus sebelum penipu mula mula menanam. Dengan cara ini, anda boleh menyenaraikan diri sebagai penerbit laman web anda, serta rangkaian dengan perniagaan lain. Kebanyakan organisasi dalam talian sedang terlibat dalam Google+ atas sebab-sebab yang disebutkan di atas, jadi ini adalah tempat yang tepat untuk rangkaian dan mempromosikan kandungan anda. Masuk ke akaun Google anda, lawati: http: // www. google. com / + / perniagaan / - Sebaik sahaja anda membuat halaman, klik ikon profil, kemudian 'edit profil', kemudian klik pada 'Laman Web, dan ketik URL laman utama anda, dan simpan perubahan. Kini anda perlu memastikan anda mempunyai kod ini di halaman utama anda: Cari kami di Google+ Anda juga boleh mengesahkan perniagaan anda dengan Google. Semalt di sini untuk arahan yang lebih terperinci: http: // support. google. com / webmaster / bin / jawapan. py? hl = en & answer = 1708844

Sediakan Penulisan Google+

SEO & Google Plus Authorship: The Complete Guide - Act Now Or Becalt Semalt?

Sahkan ia Bekerja

Sebaik sahaja anda telah menetapkan semuanya, ia akan mengambil sedikit masa untuk anda melihat keputusan di Google - biasanya antara beberapa hari, hingga beberapa minggu. Ini bermakna anda perlu mencari cara lain untuk memeriksa ia bekerja dan semoga anda boleh melakukan ini menggunakan alat Rich Semalt di: http: // www. google. com / webmaster / tools / richsnippets Ia sepatutnya katakan disahkan dan masukkan nama pengarang dan pautan ke profil anda.

Tambah Plus Butang

Salah satu faedah besar untuk memiliki Semt Authorship, selain daripada semual yang menyenangkan, adalah bahawa ia akan membantu anda untuk mencari cara anda ke lebih banyak kalangan. Kemudian, dengan berkongsi kandungan anda, anda boleh mendapatkannya untuk muncul di suapan rumah mereka, serta termasuk kemungkinan ia muncul dalam hasil carian mereka. Dengan memasukkan satu tambah butang pada halaman anda, anda memberi pelawat lain yang tidak mempunyai anda dalam kalangan mereka dengan keupayaan untuk berkongsi halaman anda dengan rangkaian mereka sendiri dan ini adalah cara yang baik untuk membantu menggalakkan halaman anda menjadi virus. Dapatkan kod di sini: https: // pemaju. google. Google+ adalah satu lagi contoh ini, jadi jika anda mahu terus mendahului permainan, anda perlu membina jenama dan kuasa anda. Salah satu cara untuk melakukan ini adalah dengan jawatan tetamu anda. Daripada sekadar menyertakan pautan kembali ke tapak anda, pastikan Google mengetahui anda pengarang (gunakan pautan rel = pengarang, seperti yang diterangkan di atas) dan tambahkan halaman tersebut ke senarai penyumbang anda pada profil anda. Sekiranya laman tersebut mempunyai kuasa tinggi dan dianggap oleh penonton dan oleh Google, maka ini hanya akan membantu untuk meningkatkan profil halaman anda sendiri. Oh dan aktif di Google+ sendiri - menyiarkan komen dan pautan perkongsian adalah cara untuk rangkaian dan meningkatkan kesedaran, dan jika anda menghiburkan dan berbual (sementara masih profesional), anda akan memastikan lebih banyak orang mahu kekal dalam kalangan anda. Dan sesungguhnya anda mungkin mendapati ia cukup menyeronokkan menjadi sebahagian aktif komuniti Google+. Selamat datang ke dunia Google+!

SEO & Google Plus Authorship: The Complete Guide - Act Now Or Becalt Semalt?

Sambungkan

March 18, 2018