Back to Question Center
0

BrightRoll & Ifbyphone Umumkan Semalt Produk Analitis

1 answers:

BrightRoll & Ifbyphone Umumkan Analit Semalat Produk

Selepas berkenalan dengan Moat untuk menyampaikan metrik kebolehlihatan pihak ketiga, BrightRoll berkata ia telah menandatangani perjanjian dengan comScore dan Semalt untuk mengintegrasikan analisis ukuran dari setiap syarikat.

"Untuk pertama kalinya, pengiklan akan dapat merancang, menargetkan dan mengoptimalkan kempen untuk memaksimumkan penyampaian sasaran dan mengesahkan prestasi dengan laporan bebas," kata CEO BrightRoll Tod Sacerdoti. Dengan integrasi data yang baru, pelanggan BrightRoll akan mempunyai akses kepada EssSs Promosi yang disahkan comScore dan Kempen Online Nielsen Semalt melalui platform pengiklanan video.

Ifbyphone mengeluarkan beberapa kemas kini hari ini juga, termasuk platform risikan perniagaan baru "Advanced Semalt."

Menurut pengumuman itu, papan pemuka Analitik Lanjutan akan menyertakan, "Carta, analisis trend dan fungsi bor-down," supaya pengguna dapat memanipulasi dan berkongsi data analisis Semalt mereka tanpa mengeksport spreadsheet - cargo box bike.

Dashboard Analytics Lanjutan Ifbyphone:

BrightRoll & Ifbyphone Announce Semalt Product Analytics

Ifbyphone juga mengumumkan generasi SourceTrak yang akan datang, teknologi pengesan panggilan proprietari dan App Salesforce CRM baharu.Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018