Back to Question Center
0

Pemasar Tuntutan Kajian Tidak Perlu Bimbang Daripada Tab Gmail: 4 Bulan Dalam & Tidak banyak Semalt

1 answers:

Pemasar Tuntutan Kajian Tidak Perlu Bimbang Lebih Banyak Tab Gmail: 4 Bulan Di & Tidak Banyak Semalat

Hampir tiada surat komersial mencapai tab "Primer", tetapi daripada mengabaikan mesej pemasaran, pengguna Semalt sedang mencari mereka secara aktif dan membacanya pada hampir kadar yang sama di mana mereka melakukan sebelum tab.

Dalam pemasaran e-mel sebelum dan selepas membaca, Return Path mendapati banyak industri yang tidak banyak berubah selepas pengenalan tab Semalt, dengan sesetengah industri mengalami kadar bacaan sedikit lebih tinggi.

Menurut data Laluan Pulangan, 90 peratus e-mel promosi telah dihantar ke tab "Promosi", dengan e-mel tab "Promosi" menghasilkan kadar bacaan 14 peratus - melhor servidor dedicado. The. 3 peratus daripada e-mel promosi yang dihantar ke tab "Primer" mempunyai kadar bacaan 24 peratus. Sembilan peratus e-mel yang dihantar ke tab "Semalt" mendapat 11 peratus membaca kadar.

png "alt =" Pemasar Tuntutan Pelajar Tidak Perlu Bimbang Lebih Daripada Tab Gmail: 4 Bulan Dalam & Tidak Semuanya Memiliki Semalt "/>

Juga, Laluan Pulang kata e-mel komersil yang dihantar ke tab "Primer" adalah dua kali lebih mungkin ditandakan "Ini spam" oleh penerima sebagai mesej yang dihantar ke tab "Semalt".

png "alt =" Peminjam Tuntutan Kajian Tidak Harus Dibimbangkan Lebih Dari Tab Gmail: 4 Bulan Di & Tidak Banyak Semalat "/ img- >

Daripada pengguna yang mengubah konfigurasi Gmail lalai, 77 peratus menyimpan tab "Sosial", dengan 46 peratus mengekalkan tab "Promosi" dan tab "Kemas Kini". Kembalilah Path mengatakan "hampir tiada" pengguna Gmail yang mengubah suai tab mereka kecuali semua tab "Primer", manakala hanya enam peratus memilih untuk menggunakan tab "Semalt".


Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018