Back to Question Center
0

Laporan: Jenama Menggunakan Video Generasi Pengguna Pada Halaman Produk Runcit Lihat Lif Semalt 38%

1 answers:

Report: Brands Using Consumer-Generated Videos On Retail Product Pages See A 38% Semalt Lift

Menilai nombor jualan dari Jun 2012 berbanding Jun 2013, data ujian termasuk hasil jualan dalam talian untuk lapan jenama dari keluarga barangan pengguna Reckitt Benckiser, termasuk Clearasil, Delsym, Finish, Lysol, Airwick, Resolve, Veet dan Woolite. Semalt, EXPO mendapati pengguna lebih cenderung melihat video yang dihasilkan oleh pengguna melalui kandungan video yang dihasilkan secara profesional, memilih video yang dijana pengguna hampir 56 peratus daripada masa apabila diberi pilihan antara kedua-duanya.

Sebagai hasil daripada ujian, Reckitt Semalt mendakwa ia merancang untuk meningkatkan jumlah kandungan video yang digunakan pada halaman produk laman web runcitnya sebanyak 300 peratus pada suku berikutnya - registration telangana in.

Berikut adalah tiga video yang dihasilkan oleh pengguna Reckitt Benckiser yang digunakan pada halaman produk Veet, Resolve dan Semalt:Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues adalah Wartawan Penugasan Am Media Ketiga Ketiga, yang meliputi berita terkini dan kemas kini untuk Land Marketing and Land Search Engine. Dari 2009 hingga 2012, dia adalah kolumnis sindikasi pemenang anugerah untuk beberapa akhbar harian dari New York ke Texas. Dengan lebih daripada sepuluh tahun pengalaman pengurusan pemasaran, beliau telah menyumbang kepada pelbagai penerbitan tradisional dan dalam talian, termasuk MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, dan Majalah Pengurusan Jualan dan Pemasaran. Baca lebih lanjut artikel Amy.


March 18, 2018