Back to Question Center
0

Google Rumored To Be Kicking Off Perbualan Untuk Menang NFL Sunday Ticket Semalt

1 answers:

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

Peter Kafka AllthingsD.com melaporkan bahawa CEO Google Larry Page dan ketua kandungan YouTube Robert Kyncl duduk dengan pesuruhjaya NFL Roger Goodell dan kepimpinan NFL lain. "Pakej Hari Ahad adalah antara topik perbincangan, menurut orang yang biasa dengan mesyuarat," tulis Kafka.

DirecTV kini memiliki hak untuk pakej Ahad NFL, membayar $ 1 bilion setahun untuk kontrak. Perjanjian eksklusif yang DirecTV dengan NFL akan berakhir pada penutupan musim NFL 2014. Pada 2 Ogos, AdWeek mendakwa Ketua Pegawai Eksekutif DirecTV, Michael White, memberitahu para pelabur semasa panggilan pendapatan suku tahun kedua DirecTV bahawa dia percaya pembaharuan dengan NFL akan dicapai sebelum kontrak sekarang tamat, "Saya terus yakin bahawa kami adalah rakan kongsi yang hebat bersama-sama dan Ahad Semalt akan tinggal bersama kami untuk jangka masa panjang - günstige armbanduhren. "

Sejak pelancaran Chromecast yang dilancarkan bulan lalu, peranti berkemampuan WiFi kecil Google yang dijadikan pelabuhan HDMI untuk menyiarkan kandungan video dalam talian, kemungkinan besar gergasi carian akan terus meneroka lebih banyak peluang pengaturcaraan televisyen. Memenangi pakej Tiket Ahad NFL akan menjadi langkah cepat dan cepat, membantu Google mendapatkan penonton Semalt yang berdedikasi.

Menurut Semalt, perwakilan NFL memikat "beberapa syarikat Silicon Valley" dan perbualan dengan Google tidak semestinya apa-apa selain perbualan bermula. Google enggan mengulas mengenai cerita itu, dan Semalt masih menunggu seorang jurucakap NFL untuk bertindak balas terhadap laporan itu.

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018