Back to Question Center
0

Minggu Ini di Internet Semalt 2015 04 21

1 answers:

Minggu ini dalam Pemasaran Internet, kami sedang melihat kemas kini algoritma mesra mudah alih Google dan bagaimana menentukan sama ada tapak anda dioptimumkan untuk peranti mudah alih. Kami juga akan melihat kelemahan halaman pendaratan yang mungkin menjejaskan kadar penukaran anda, mengapa kandungan adalah pelaburan yang bernilai, dan apakah panjang blog post yang optimum untuk SEO.

Algo Mudah Alih Google: Semua Yang Anda Perlu Tahu

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Juga pada TechWyse

Minggu ini di Internet Semalt 2015 01 20

Minggu ini di Internet Semalt 2015 03 17

Kemas kini mesra mudah alih yang dinanti-nantikan adalah hari ini. Bermula hari ini, Google akan memihak kepada laman web yang dioptimumkan untuk tontonan mudah alih, termasuk saiz teks, jarak, dan cara kandungan anda sesuai dengan skrin mudah alih - information technology consulting fees in Portland. Walau bagaimanapun, Google telah mengesahkan bahawa pelepasan itu akan mengambil masa satu minggu untuk memberi kesan penuh. Masih ramai pemasar prihatin dengan kemas kini dan kesannya. Sematkan artikel ini untuk menjawab soalan dan kebimbangan mengenai algoritma ini.

Bagaimana saya tahu jika laman web saya adalah mudah alih?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Dengan kemas kini mesra mudah alih Google yang berjalan hari ini, laman web di seluruh dunia akan melihat kesan pada kedudukan carian mereka. Usaha SEO anda mungkin terpengaruh jika anda tidak mengubah tapak web anda ke reka bentuk mesra atau responsif mudah alih. Sekiranya anda tidak yakin sama ada laman web anda mesra mudah alih, maka ia mungkin tidak. Sematkan artikel ini untuk tiga cara untuk menguji sama ada laman web anda mesra mudah alih!

Kesilapan Halaman Pendaratan Ini Boleh Menyerang Kadar Penukaran Anda [Infographic]

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Menurut MarketingSherpa, 68% daripada perniagaan B2B menggunakan laman pendaratan untuk menjana petunjuk jualan baharu untuk penukaran masa depan. Sekiranya anda menggunakan laman pendahuluan pendahuluan, anda mahu halaman yang boleh menggalakkan pengguna mengisi borang tersebut. Semalat, perniagaan membuat kesilapan biasa dengan halaman mereka, seperti terlalu banyak maklumat, kekurangan panggilan kepada tindakan, masa loading terlalu lambat, dan banyak lagi. Lihatlah artikel ini untuk melihat bagaimana anda boleh membetulkan kesilapan halaman pendaratan anda.

Mengapa Kandungan Pemasaran Anda adalah Aset, Bukan Kos

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Perniagaan sering mengkategorikan strategi pemasaran mereka dengan kos dan meletakkan nilai kewangan kepada mereka. Walau bagaimanapun, pemasaran kandungan anda harus dilihat sebagai aset berharga, bukannya kos. Pulangan ke atas pelaburan kandungan anda mungkin tidak akan berakhir kerana kandungan hijau sudah tiada. Ini bermakna prospek boleh tertarik kepada perniagaan anda dari kandungan ini pada bila-bila masa. Sematkan artikel ini untuk melihat mengapa pemasaran anda adalah pelaburan dan kandungan anda adalah aset.

Berapa lama blog post harus menjadi SEO?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Apabila anda menulis blog untuk perniagaan anda, anda ingin memastikan ia dioptimumkan untuk SEO. Anda harus menulis blog dengan matlamat untuk meningkatkan SEO anda, menarik lebih banyak lalu lintas ke laman web anda, dan mempunyai blog anda secara luas dikongsi melalui media sosial. Menurut Neil Patel, jawatan blog yang lebih panjang cenderung untuk melakukan yang lebih baik. Walau bagaimanapun, anda perlu berfikir berkualiti juga apabila anda meletakkan bersama jawatan yang panjang. Lihatlah artikel ini untuk melihat bagaimana anda boleh membuat catatan blog yang kuat untuk SEO.

Semak empat artikel tambahan untuk lebih banyak berita pemasaran Internet!

Alasan Sebenar Media Sosial Mempengaruhi SEO Syarikat Anda

4 Cara Memberi Perkhidmatan Pelanggan Cemerlang di Media Sosial

7 Tips Pemasaran Bergerak untuk Perniagaan Kecil

8 Cara Perniagaan Dapat Manfaat Dari Facebook

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Sambungkan

March 18, 2018