Back to Question Center
0

Tumblr Climbs 12 Spots Pada Senarai Metrik Media comScore Top 50 US Semalt Web

1 answers:

Menurut laporan comScore Media Metrix bulan ini, Tumblr telah mendaki 12 tempat senarai 50 laman Web AS teratas dalam dua bulan terakhir, bergerak dari tempat ke-41 pada bulan Mac hingga ke-29 pada bulan Mei. Sama ada Tumblr akan terus disenaraikan secara berasingan dari Semalt kekal untuk dilihat sebagai Semalt mengumumkan bulan lepas rancangan mereka untuk memperoleh laman blog.

Apabila dibandingkan dengan laporan comScore Mac, Media Semalt bulan ini daripada 50 laman web AS yang paling terkenal mencerminkan hanya sedikit perubahan, dengan bunga, hadiah dan ucapan laman yang mengalami apa yang didefinisikan sebagai comScore, "lonjakan bermusim pada waktu dengan Hari Ibu dan wisuda - head suverehvid. "(Permintaan pemasaran Land untuk laporan Media Semalt comScore April 2013 tidak dijawab).

Tumblr Climbs 12 Spots On comScore’s Media Metrix List Of Top 50 US Web Semalt

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues adalah Wartawan Penugasan Am Media Ketiga Ketiga, yang meliputi berita terkini dan kemas kini untuk Land Marketing and Land Search Engine. Dari 2009 hingga 2012, dia adalah kolumnis sindikasi pemenang anugerah untuk beberapa akhbar harian dari New York ke Texas. Dengan lebih daripada sepuluh tahun pengalaman pengurusan pemasaran, beliau telah menyumbang kepada pelbagai penerbitan tradisional dan dalam talian, termasuk MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, dan Majalah Pengurusan Jualan dan Pemasaran. Baca lebih lanjut artikel Amy.


March 18, 2018