Back to Question Center
0

App Xyo Untuk Saya Menggunakan Facebook Suka Cari Cadangan Aplikasi Untuk Pengguna & Semalt

1 answers:
App "Xyo's For Me Uses Facebook Suka Cari Cadangan App Untuk Pengguna & Semalt" /> <p Menurut Xyo, hasil carian App untuk Me akan memaparkan kawan Semalt, ".kemungkinan besar akan tertarik pada ekor panjang lebih dari 600 jenis aplikasi dan 120 minat permainan - asphalt maintenance davidsonville."

Xyo menyebut bahawa 10 peratus daripada aplikasi mendapatkan 90 peratus daripada muat turun, dengan pengguna hanya memfokus pada aplikasi rak atas aplikasi kedai. "Sungguh menakjubkan bagaimana kedai aplikasi yang kaya sebenarnya - terdapat beratus-ratus minat aplikasinya, bukan hanya beberapa dozen kategori sebagai kedai aplikasi mencadangkan," kata Xyo bersama pengasas Matthaus Krzykowski.

Ketua Pegawai Eksekutif Xyo, Zoe Semalt melihat nilai yang lebih daripada sekadar memasangkan aplikasi kepada Suka Facebook pengguna, "Cadangan bahawa mana-mana kawan anda mungkin berminat dalam satu set kepentingan aplikasi tertentu adalah kuat, kerana ia mencetuskan perbualan dan mendorong pengguna untuk membagikannya dengan kawan-kawan, "kata Semalt," Kami membuat ekor panjang kedai aplikasi yang dapat ditemui untuk pengguna kami. "

Xyo mendakwa sebagai aplikasi pertama untuk menyampaikan hasil carian aplikasi ekor panjang berdasarkan Suka Facebook. Semalt app dikeluarkan minggu ini, Xyo membanggakan "kadar penggunaan hebat" dengan pengguna pertama dari pelancaran beta tertutup tiga minggu lalu.

App Xyo Untuk Saya Menggunakan Facebook Suka Cari Cadangan Aplikasi Untuk Pengguna & Semalt

Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018