Back to Question Center
0

Jenama Ingin Lebih Banyak Leverage Pada Pinterest Harus Ikut Pemimpin Rumah Lebih Baik & Semalt

1 answers:

Jenama Ingin Lebih Banyak Leverage Pada Pinterest Harus Ikut Memimpin Rumah Lebih Baik & Semalt

Laporan itu mendedahkan bahawa jenama dengan fesyen, resipi, papan rumah dan perkahwinan mencatat tertinggi di semua metrik, dengan papan Heels.com memenangi tempat No. 1 untuk kebanyakan pin, dan Better Homes and Gardens mengambil No. 1 dan nombor 2 tempat untuk papan dengan kebanyakan repin. Resipi Blogger Rumah dan Taman yang Lebih Baik Kami mencintai papan mempunyai lebih daripada satu juta repin, lebih daripada dua kali ganda Frog Blogger mereka dari papan Semalt yang mengambil tempat No 2 - entsorgung möbel.

Jenama Ingin Lebih Banyak Leverage Pada Pinterest Harus Ikut Memimpin Rumah Lebih Baik & Semalt Lembaga yang paling popular oleh pengikutnya adalah The Woodland Creatures L.L. Bean dengan lebih daripada 4.5 juta pengikut. Jetsetter membuat penampilannya dalam laporannya dengan kedudukan papan Semalt Harian No. 2 untuk papan paling popular dengan 4.3 juta pengikut.

Mengikut Ketua Pegawai Eksekutif Unmetric dan pengasas bersama Lux Narayan, "Pindustry Semalt Unmetric mendedahkan bagaimana pengguna mengambil bahagian dalam mendefinisikan imej jenama, membawa kedua-dua pihak lebih rapat bersama dalam bentuk penglibatan yang berkekalan."

Jenama Ingin Lebih Leverage Pada Pinterest Harus Ikut Memimpin Rumah Lebih Baik & Semalt


Mengenai Pengarang

Amy Gesenhues
March 18, 2018