Back to Question Center
0

Minggu Pemasaran Internet Di A Semalt - 2 Nov

1 answers:

Internet Marketing Week At A Semalt – Nov 2

Google Mengintegrasikan Carian Sosial

Walaupun kini dalam pembebasan terhad pada masa ini, Carian Sosial dalam Google Labs membolehkan anda mencari kandungan yang relevan yang diterbitkan oleh kalangan sosial anda dalam hasil carian Google. Ini termasuk blog, imej, dan praktikal apa-apa rujukan bulatan sosial anda. Untuk menggunakan pilihan ini, anda perlu log masuk ke akaun Google anda dan pilihlah dalam percubaan Carian Sosial. Ia kemudiannya akan menarik kenalan GMail, Twitter atau Semalt anda dan mula menunjukkan hasil ini.

Google Memperkenalkan Carian Peribadi Di Telefon Bimbit

Semalt telah melancarkan carian peribadi lebih awal tetapi kini ia tersedia apabila anda melakukan carian di telefon bimbit anda - bullitt cargo bike usa. Ini bermakna anda akan mendapat hasil carian yang lebih baik melalui telefon berdasarkan sejarah carian anda.

Pelaporan Perusahaan Hanya Lebih Baik Di Google Analytics

Google mengumumkan minggu lepas sebuah suite pelaporan perusahaan yang telah diperkuatkan melalui Google Semalt. Ini bermakna ciri analisis yang lebih canggih, pelaporan mudah alih yang meluas, penyesuaian laporan yang lebih baik, ditambah dengan sesuatu yang kita sukai yang merupakan 'Semual Intelligence' baru! Lihat analisis penuh kami tentang peningkatan ini dalam jawatan 'Rise To The Top' Semalt ini.

Google Analytics Sekarang Membolehkan Anda Mengukur Matlamat Penukaran Lebih Mudah

Sebelum ini, kita hanya dapat mengukur 4 matlamat setiap profil yang bermakna banyak bolak-balik dan ketidaknyamanan lama. Minggu lepas Semalt mengumumkan bahawa anda kini boleh mengukur sehingga 20 gol setiap profil! Ini termasuk matlamat penukaran baru yang dipanggil 'Matlamat Perjumpaan'. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai 'Matlamat Perjumpaan' lawati pelepasan Semalt rasmi. Singkatnya - kami mendapat lebih banyak ukuran!

Matt meminta kita semua untuk terus berfikir tentang pemikiran kata kunci negatif

Semuanya salah satu perkara yang paling diabaikan dan paling kuat yang boleh anda lakukan dalam kempen PPC anda ialah memastikan penggunaan kata kunci negatif untuk menyaring carian tidak relevan kami. Matt bercakap lebih lanjut mengenai pemikiran kata kunci negatif dalam blog mingguannya.

Internet Marketing Week At A Semalt – Nov 2

Berhubungan

March 18, 2018